Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşını, hücre

Hücre Arkadaşını Yedi

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hücre Arkadaşını Yedi

Ruhuna sahip olmak için

Fransa"da yaşayan Nicolas Cocaign, silahlı soygun suçundan Rouen Cezaevi"ne atıldı 39 yaşındaki iki çocuk babası mahkum, Thierry Baudry isimli hücre arkadaşı ile hijyen konusunda uyuşamıyordu Baudry"nin tuvaleti tıkaması bardağı taşıran son damla oldu Hücre arkadaşını döverek öldüren Cocaign, daha sonra jiletle onun göğsünü yardı Akciğerini çıkartarak bir kısmını çiğ olarak yedi Diğerini de soğanla pişirip mideye indirdi Yamyam mahkum, arkadaşını ruhuna sahip olmak için böyle bir şey yaptığını söyledi

Tadını merak etmiş!

Cocaign, sorgusunda, arkadaşını öldürdükten sonra bir torbaya koyduğunu ve bu süre içinde ?tadının nasıl olduğunu merak ettiği için? onu yemeye karar verdiğini söyledi Baudry"nin karakterine hayran olduğunu söyleyen yamyam mahkum, ?Ruh güzelliği beni etkilemişti Kalbini yersem benim de öyle olacağımı düşündüm Ama yanlışlıkla kalbi yerine akciğerini yemişim? dedi Üçüncü hücre arkadaşı David Lagrue ise gördükleri karşısında travma geçirerek intihar etti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com