Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arıyor

Herkes Onu Arıyor

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkes Onu Arıyor

Herkes onu arıyor

‘Sevgilisinin kendisini terk etmesi üzerine bunalıma giren Ragsdale yalnız olduğunu bir kağıda yazdı ve cep telefonu numarasıyla beraber New York sokaklarında dağıttı Şu ana kadar Ragsdale’i 70 bin kişi aradı

ABD’de oyunculuk yaparak geçimini sağlayan Jeff Ragsdale kız arkadaşının kendisini tek etmesi üzerine bunalıma girdi Dünyanın en yalnız adamı olduğunu düşünmeye başlayan Ragsdale hemen harekete geçti

‘BEN YALNIZIM’ İLANINI NEW YORK’TA DAĞITTI
Bir kağıda “Benimle herhangi bir konuda konuşmak isteyen olursa arayın Jeff-yalnız adam” yazdı ve cep telefonu numarasıyla birlikte ilanı New York sokaklarında dağıtmaya başladı

İlan kısa sürede dünyanın dört bir yanından binlerce insana ulaştı

BBC televizyonuna konuşan Ragsdale öğüt vermek isteyen annelerden, çöpçatanlara kadar uzanan geniş bir insan profilinin kendisiyle ilgilendiğini söyledi

“Yalnız adam” sözlerine şöyle devam etti:

“İlk gün toplam 100 kişi aradı ve mesaj attıİkinci gün arayanların sayısı 1000’e çıkmıştı Vietnam, İngiltere, Suudi Arabistan ve Japonya’dan arayanlar oldu

Hapishanelerde yatan mahkumlardan da telefon alıyorum Bugüne kadar yaklaşıl 70 bin kişiyle konuştum İçlerinden 20 kişiyle her gün düzenli olarak konuşmaya devam ediyorum

ANILARINI KİTAPTA TOPLADI
İnsanların yalnız olmadığını söylemek için kendisini aradığını söyleyen 40 yaşındaki Ragsdale insanların ilgisinden ve yaşadığı deneyimden o kadar etkilendi ki anılarını bir kitapta topladı

“Jeff-One Lonely Guy” (Jeff-Bir Yalnız Adam) adını verdiği kitabında insanlarla iletişime geçtikten sonra kendisini ilişki koçu, **** danışmanı ya da psikolog gibi hissetmeye başladığını anlatıyor

“Yalnız Adam”ı en çok etkileyen aramalardan biri Amerikalı engelli bir anneden gelmiş

Ragsdale’i arayan kadın “kendini sevmezsen bu hayatta asla mutlu olamazsın Mutluluk insanın içinde olmalı” şeklinde öğütler vermiş

ntvmsnbc

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com