Gelini Öpebilirsin... |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gelini Öpebilirsin...- Gelini öpebilirsiniz - öpecem tabii bi sürü masraf yaptım xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - gelini öpebilirsiniz ! - biliyorum xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - öpebilirsiniz gelini ! - bırak abi şımarmasın şimdi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - evet ben de şişli belediyesinin bana verdiği yetki ile sizi karı- koca ilan ediyorum bu arada apla da kaymak gibiymiş sen opmiceksen ben öpebilirmiyim? - hoşt sapık xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -gelini opebilir miyim? -dur daha bitmedi -pardon -ve bana verilen yetkiye dayanarak -opiyim mi simdi? -dur -afedersin -sizi kari koca ilan ediyorum -opiyim? -op hadi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - şimdi gelini öpebilirsin - imzaları attınız demi yoksa zina olur xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx --gelini öpebilirsin --yok ben daha önce çok öptüm abi şimdi çamaşır bulaşık için aldım xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - gelini öpebilirsin - nan nie kelini öpim ben senin xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - gelini öpebilirsin - emir almayı hiç sevmem dostum xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - Gelini öpebilirsiniz? - Sarışın olanı demi Alıntı |
Cevap : Gelini Öpebilirsin... |
09-30-2012 | #2 |
bonsoir
|
Cevap : Gelini Öpebilirsin...-gelini öpebilirsin --yok ben daha önce çok öptüm abi şimdi çamaşır bulaşık için aldım)))) |
|