Mafra Koruyucu Ayna Etkili Cila (Carlux) |
09-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mafra Koruyucu Ayna Etkili Cila (Carlux)Mafra Koruyucu Ayna Etkili Cila (Carlux) Mafra 47 yıldır otomotiv , endüstriyel araçlar,üretim tesisleri,deniz ve hava taşıtları sektörlerinde, kaliteli ürünleri ile yer almaktadır Şirket yönetim merkezi ,laboratuarları ve üretim tesisleri Bollate-Milano'da bulunmaktadır Dünyada 38 ‘i aşkın ülkede kullanılmaktadır MAFRA SpA ISO 9001 - ISO 14001 kalite ve çevre sertifikaları ile BOEING D6 onayı sahibidir Mafra , Husqcarna (BWM Motor Grup) , MV Agusta, Kawasaki, Lotus, Alfa Romeo gibi daha bir çok ünlü markanın partneridir Mafra ürünleri İtalya’dan ithal edilmekte olup Türkiye’de Vira Petrokimya ürünlerin tek temsilcisidir Ürün Açıklamaları Kolay kullanımlı,süper parlatıcı wax Kirlere karşı koruyucudur Uzun süreli ipeksi görünüm sağlar Aşındırıcı maddeler içermez Tüm tipte boyalar ile kullanılır Koyu renkli araçlarda gölge bırakmaz Ürünün kullanımı sonrasında uzun süren parlaklık etkisi devam eder Ürün Ambalajı : 250 ml Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14092012 19,03 TL |
|