|
|
Konu Araçları |
blue, canlandırıcı, cilası scic, etkili, mafra, torpido |
Mafra Canlandırıcı Etkili Torpido Cilası (Scic Blue) |
09-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mafra Canlandırıcı Etkili Torpido Cilası (Scic Blue)Mafra Canlandırıcı Etkili Torpido Cilası (Scic Blue) Ma*fra Kırkaltı yıldır (1965-2011) ; Otomotiv , endüstriyel araçlar,üretim tesisleri,deniz ve hava taşıtları sektörlerinde, uluslar arası bayii ağı ile geniş bir yelpazeye sahip spesifik , konsantre ve kaliteli ürünleri ile sektörde yer almaktadırŞirket yönetim merkezi ,laboratuarları ve üretim tesisleri Bollate-Milano'da bulunmaktadır MA-FRA satış ağı , İtalya içinde 130' dan fazla firma ile Avrupa ve Avrupa dışı 38'i aşkın ülkeden oluşmaktadırMAFRA SpA ISO 9001 - ISO 14001 kalite ve çevre sertifikaları ile BOEING D6 onayı sahibi, HACCP standartlarına sıkı sıkıya bağlı, sürekli gelişim ve evrim ile özdeşleşmiş bir kuruluştur Ma*fra’nın Türkiye Dist Vira Petrokimya tarafından yapılmaktadır MA*FRA FERRARİ, ALFA ROMEO ve LAMBORGHINI TARAFINDAN KULLANIMKATA AYNI ZAMANDA DESTEKLENMEKTEDİR Torpidoları yeniler ve uzun süre orta parlaklıkta kalmalarını sağlar Torpidoya yağlı görünüm vermez Camlarda parlatma yapmaz Ev ve ofis içinde ahşap ve pano yüzeylerin temizliğinde de mükemmel sonuçlar verir Uygulanan yüzeyde canlandırıcıbir etkiye sahiptir Ürün Ambalajı : 600 ml Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14092012 15,26 TL |
|