Tuhaf Bilgiler |
06-12-2007 | #1 |
speed
|
Tuhaf Bilgiler-Kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu ? -Ördegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve bunu kimsenin aciklayamadigini? -Dunyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arizalarin %23 unun, makinenin ustune oturup kendi popolarinin fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldigini? -Yasamin boyunca uyku sirasinda yaklasik 70 bocek ve 10 orumcek yiyecegini? -Eger cok siddetli hapsirirsan, kaburgalarindan birini kirabilecegini? -Hapsirmayi engellemeye calisirsan,basindaki veya boynundaki damarlardan birinin yirtilabilecegini ve olebilecegini? -Hapsirdigin sirada gozlerini acik tutmaya calisirsan, yerlerinden firlayabileceklerini? -Domuzlarin vucut yapilarindan dolayi hicbir zaman baslarini yukari kaldirip gokyuzune bakamadiklarini? -Dunya nufusunun %50 sinin hic telefonla konusmadigini? -Farelerin ve atlarin kusamadiklarini? -1 saat sureyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttirdigini? -Çakmagin kibritten once bulundugunu? -Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan icin benzersiz oldugunu? -Bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya calisacaklarini bende yalamaya calıştım:)) |
06-16-2007 | #2 |
brave83
|
en son madde süperdi ama ben çalışmadım :)) -Dunyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arizalarin %23 unun, makinenin ustune oturup kendi popolarinin fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldigini? bu madde çok ilginçmiş ya eline sağlık |
|