Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
oyunları, radyo, toplu

Toplu Radyo Oyunları

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Toplu Radyo Oyunları

Toplu Radyo Oyunları

ÖNSÖZ
Sıkıntılıyım Sıkıntımın nedeni bu kitaba önsöz yazmak Daha önce yazdığım önsözlerden farklı olsun istiyorum Edebiyat bilginliği yapmak istemiyorum Kısa ve öz olsun istiyorum Ama bir türlü bulamıyorum Bu kitabı okuyalı on günden fazla oluyor On gün boyunca kısa cümleler aradım

Kalıplaşmış cümlelerin ardına sığınmak istemiyorum Yazarın hayatıyla ilgilenmiyorum Önsözümün farklı olmasını istiyorum Sonunda buldum Bu kitaba önsöz olacak cümle şu: Aynaya bakıp zaman kaybetmeyin Elinizdeki kitabı okuyun

Ahmet Rasim
Tiyatro Yönetmeni-Radyo Oyun Yazarı

ESERİMİZDE YER ALAN RADYO OYUNLARI

I Birinci Oyun Vazo
II İkinci Oyun Derna Köylüleri
III Üçüncü Oyun Kurtuluş (Asiye’yi Öldürmek)
IV Dördüncü Oyun Baloncuklu Gazoz
V Beşinci Oyun Çero’nun Parası
VI Altıncı Oyun Yarına Uyanmak
VII Yedinci Oyun Anne
VIII Sekizinci Oyun Godonun Otelinde Aşk
IX Dokuzuncu Oyun Topraktaki Şehit Kanı
X Onuncu Oyun Sınav

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
4,23 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com