Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşlerdeki, topraklar

Düşlerdeki Topraklar

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşlerdeki Topraklar

Düşlerdeki Topraklar

“Düşlerdeki Toprak” Türkiye’nin en temel sorunlarından biri olan bölücü/ayrılıkçı hareket konusuna getirdiği ayrıntılı bilgi ve kapsamlı yorumlarla okuru ufkun ötesine götüren bir yapıt
Sorunun yıllardır çözümsüz kalması, boyutlarının giderek genişlemesine yol açarken beraberinde farklı soru işaretleri de yaratıyor:
? Ortadoğu’da bir “Bağımsız Kürdistan” kurulabilir mi?
? Kurulduğu takdirde bu ülke belli bir süreç sonrasında kuzeyde Türkiye, doğuda İran ve batıda Suriye’deki Kürtler için “anavatan” konumuna geçebilir mi?
? 1991’de Irak’ın kuzeyinde yapıldığı gibi, içinde ABD ve bazı AB ülkelerinin yer aldığı bir koalisyon Tarafından Güneydoğu Anadolu’da askeri denetim Boşluğu yaratma çabaları ortaya çıkabilir mi?
? Bu girişim Türkiye’yi bölgede iç güvenlik harekâtından da öteye daha kapsamlı askeri önlemler almaya yöneltebilir mi?
? ABD’nin günü geldiğinde, bazı AB ülkeleriyle birlikte, bölgede Türkiye’yi hedef alan bir askeri harekâtta yer alma olasılığı var mı?

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,11 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com