|
|
Konu Araçları |
anlamı, demektir, kelimesinin, melantik |
Melantik Kelimesinin Anlamı Nedir? Melantik Ne Demektir? Melantik Kelimesinin Anlamı |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Melantik Kelimesinin Anlamı Nedir? Melantik Ne Demektir? Melantik Kelimesinin AnlamıMelantik Kelimesinin Anlamı Nedir? Melantik Ne Demektir? Melantik Kelimesinin Anlamı Melantik Kelimesinin Anlamı Nedir? Melantik Ne Demektir? Melantik Kelimesinin Anlamı Melantik, anlamlı bir kelime olmayıp İstanbul'un bayan MC'lerinden Tripkolic'in bir şarkısının adıdır Şarkının sözleri şöyledir: Tripkolic - Melantik Göz Göze Geldim Ruhumu Çektin, Al benim kalbim senindir sevgilim Aşk Buysa yaşıyorum Dünümü karaladım Nedendir bilmiyorum ben aşkı seviyorum Sevdamı yaşıyorum kalbime yazıyorum, Gerekte duymuyorum, dünüme bakmıyorum Seninle dolu dolu ben mutlu oluyorum Yanında titriyorum kolunda ölüyorum Benim tek gerçeğim hayatım herşeyim Bambaşka dünyadayım seninle uçmaktayım Ben sana yazıyorum başka kalp bilmiyorum Son nefes çekiyorum herşeyde yaşıyorum Senin o sözlerin can yakar sevgilim Çekdikçe içindeyim sevmekde ölmekteyim Ben seni seçtim ah kendimden geçtim, MELANTİK oldum kuş olup sana kondum Çığlık oldun özlemin yine vurdu, Sen benim nefesim ben aşkı buldum Ben aşkı buldum artık fark etmez Sevmesende beni sevgim bitmez Çığlık oldun özlemin yine vurdu, Sen benim nefesim ben aşkı buldum Ben aşkı buldum artık fark etmez Sevmesende beni sevgim bitmez, Diri diri gömdüm bak bedenimide Ateşe verdi yaktı sevgisiyle Cennete düştüm sanki bir meleğim Sebepmişin bunu yeni fark ettim Sen gündüz ve sen beni ısıtan Sen gül dünya bendim havaya uçan Sen ağlarsan karalar bağlayan işte sen benim yüreğimi çalan Geceleri yanımda sardığım sensin Hecelerime anlam katan meleğimsin, Derdime çarem derdime derman Bendime sahip bendimden geçmişim Sevmişim deli gibi peşinde divane Dönüp duran bu başım senin etkinde İlacı yokki ah keşke olsa, Keşke olsada uğrunda ölsem Çığlık oldun özlemin yine vurdu, Sen benim nefesim ben aşkı buldum Ben aşkı buldum artık fark etmez Sevmesende beni sevgim bitmez Çığlık oldun özlemin yine vurdu Sen benim nefesim ben aşkı buldum Ben aşkı buldum artık fark etmez Sevmesende beni sevgim bitmez Çığlık oldun özlemin yine vurdu Sen benim nefesim ben aşkı buldum Ben aşkı buldum artık fark etmez Sevmesende beni sevgim bitmez Çığlık oldun özlemin yine vurdu Sen benim nefesim ben aşkı buldum! |
|