Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elektirikli, elektrikli, eşyalar, eşyaların, günümüzdeki, olmasaydı, olurdu, yeri

Elektrikli Eşyalar Olmasaydı Ne Olurdu? Elektirikli Eşyaların Günümüzdeki Yeri Nedir?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elektrikli Eşyalar Olmasaydı Ne Olurdu? Elektirikli Eşyaların Günümüzdeki Yeri Nedir?

Elektrik olmasa her şey çok farklı olurduBelki de insanoğlunun en büyük icadı bu olmuşturSon yüzyıldaki olağanüstü gelişmelerin temel etkeni elektriktir

İletişim, haberleşme, ulaşım,sağlık,eğitim; neredeyse bütün alanlara kadar uzanan bir yelpazede etkili olduğunu söyleyebiliriz

Bilim elektriğe çok şey borçludur

Elektriğin belki de en büyük getirisi, boşa giden, verimsiz geçen akşam saatlerini ve geceleri de insanın birşeyler üretebileceği şekle getirmiş olmasıdırYapay güneşlerimiz var artık her yerde ve geceler de gündüzler kadar anlamlı

Elektrik, bir çağı kapatacak kadar tarihe damgasını vurmuş, milyonlarca kıvılcımın kaynağı ve özü olmuştur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com