|
|
Konu Araçları |
ateş, ateşin, söz, sözleri, şans, şarkı, şarkısının |
Dj Ateş Son Bir Şans Şarkı Sözleri Nedir? Dj Ateş'in Son Bir Söz Şarkısının Sözleri |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dj Ateş Son Bir Şans Şarkı Sözleri Nedir? Dj Ateş'in Son Bir Söz Şarkısının SözleriDJ Ateş Son Bir Şans Şarkı Sözleri Nedir? Dj Ateş'in Son Bir Söz Şarkısının Sözleri DJ Ateş Son Bir Şans Şarkı Sözleri Nedir? Dj Ateş'in Son Bir Söz Şarkısının Sözleri aloooooooooooooooooooo ßeßeğim ßana son ßir şans daha versen Çok değiştim inan denesen görsen Kalßini kırıp seni üzersem O zaman affetme affetme çiçeğim ßeßeğim ßana ßir şans daha versen Çok değiştim inan denesen görsen Kalßini kırıp seni üzersem sevgilim O zaman affetme ßeni etme çiçeim Gönlümü yalnız sevgin sarmış Sen gittin ßen bittim yarim ßelkide layık değilim aşkına Aradım yoktun döndüm şaşkına Kalßini kırdım lanet olsun Gidince farkına vardım amma Sen ßeni affetsen şimdi ßen sana mahcup ßiriyim aşkım Lütfen dur ßi dinle ßeßeğim Megafonu aç duysun herkez Deliyim ßelki deli oldum ßen Kalßini kırdım pişmanım ßen Yanlışı affet olmaz ßir daha Anladım her şeyi vardım farkına Hayatta yanız kalmaya mahkum Etme ßeni ßırakma Seninle her şey çok güzel aşkım En güzel aşkı seninle yaşadım ßen sana ßöyle candan ßağlı Sense sevgini ßırakıp gittin İsmini yollara yazmadım aşkım Uğruna dağları yıkmadım aşkım ßen senin ismini kalßime yazdım ßen senin uğruna dostları sattım ßir kere yanlış yaptım sana yar Yaralıyım sensiz gelipte sevsen Seveyim sev de!Öleyim öl de! Gitme ßitme ßeni terketme Dur ßi dk dur ßi kapama ßedenim hasta lütfen yorma Değiştim aşkım denesen ßir kez ßana ßir şans ver lütfen son kez!!!! ßeßeğim ßana ßir şans daha versen Çok değiştim inan denesen görsen Kalßini kırıp seni üzersem sevgilim O zaman affetme ßeni etme çiçeğim Affedemessin ßeni ßirden kayßettim seni Kayßoldum yalnızlık ßana zehir oldu Sensizlikte ölüm oldu ßen kahroldum Yürek dayanmaz eridim aşkından ßana ßir şans ver lütfen ßoyun eğdim ßen Günden güne ßu ßende mi ßittim uzakta senden Neticesiz ßu güzel aşkımı öldüren Şu halimi ßir görsen kıydın canıma Girdin aklıma şimdi neden terkettin ßeni sen Vaktinde her şey düzelecek derdin hani nerde ßide boştan yere ßana söz verdin ßende inandım ellerimi ellerine verdim ßelkide dünden ßeri razıydın Nerden çıktı ßu ayrılık anlamadım Kendimi aşklara kapatalı ßen ßaşkası kalßime girmedi malum Gözlerin aklımda sözler kulağımda Her gün ßeklerim çaresizim Noldu ßize soldu gülüm deme ßana Aşkım ßen hayalperestim Kırılan kalßimin tamiri olmaz Önemide yok zaten sen gel Yeter ki tekrar ßenim ol vede ayrılma Seslendim dön gel Anlamadığım ßir şey var Sevmiyordun neden vardın Seviyorsan niye yoksun İnan ßunu ßen anlamadım ßeß�ğim ßana ßir şans daha versen Çok değiştim inan denesen görsen Kalßini kırıp seni üzersem sevgilim O zaman affetme ßeni etme çiçeğim ßeßeğim ßana ßir şans daha versen Çok değiştim inan denesen görsen Kalßini kırıp seni üzersem sevgilim O zaman affetme ßeni etme çiçeğim!!! (ßu son değil sakın unutma!!!) |
|