'Gül Teninden Oyalanıp Süzülde Gel' Sözleri Hangi Şarkıya Ait? |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
'Gül Teninden Oyalanıp Süzülde Gel' Sözleri Hangi Şarkıya Ait?'Gül Teninden Oyalanıp Süzülde Gel' Sözleri Hangi Şarkıya Ait? 'Gül Teninden Oyalanıp Süzülde Gel' Sözleri Hangi Şarkıya Ait? Erdal güney- gül kokuşlum Gül Kokuşlum Gül teninden oyalanıp süzülde gel Gül bakışlım göz yaşını silipte gel Yaram sızlar yalnızlığım bilipte gel Gül bakışlım gel Ay büyüdü geceleri seni düşledim Gül gerdanında gül kokulu tenin özledim Çare bilmez dertlerinle yolu gözledim Gül kokuşlum gel Ayı sordum gözlerini kaçırdı benden Güller adadım toprağına diktim yeniden Beni bıraktın gül soluşlum senindim ben Gül soluşlum gel |
'Gül Teninden Oyalanıp Süzülde Gel' Sözleri Hangi Şarkıya Ait? |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
'Gül Teninden Oyalanıp Süzülde Gel' Sözleri Hangi Şarkıya Ait?Gül Bakışlım'ı Berker söylüyor Gül teninden oyalanıp süzülüm de gel Gül bakışlım gözyaşlarını silipte gel Yarem sızlar yalnızlığı bilipte gel Gül bakışlım gel Gül teninden oyalanıp süzülüm de gel Gül bakışlım gözyaşlarını silipte gel Yarem sızlar yalnızlığı bilipte gel Gül bakışlım gel Ay büyüdü gecelerde seni beklerim Ak gerdanda gül kokulu tenini özlerim Çare bilmez dertlerimle yolunu gözlerim Gül kokuşlum gel Ay büyüdü gecelerde seni beklerim Ak gerdanda gül kokulu tenini özlerim Çare bilmez dertlerimle yolunu gözlerim Gül bakışlım gel Diğer şarkıları ise; * Bırakma Ellerimi * Gözlerime Çizdim Seni, * Alacakaranlık * Sönmüyor Ateşimiz * Öldürme * Ne Olur Bırakma Ellerimi |
|