|
|
Konu Araçları |
anlamı, höllük, sözlük, tanımı |
Höllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı Nedir |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Höllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı NedirHöllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı Nedir Höllük Nedir - Höllük Ne Demek - Höllük Sözlük Anlamı Nedir - Höllük Tanımı Nedir höllük, -ğü is hlk Bazı yerlerde kundak çocuklarının altına bez yerine konulan toprak:Halk türküsü Güncel Türkçe Sözlük Höllük 1 Kundak çocuklarının altına konulan elenmiş ince toprak 2 Toprak 3 Bir çeşit killi toprak Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Uzun boylu: Ali ağanın oğlu ne de höllük olmuş Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Tuzluk Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Fazla karda yolları belirtmek için yol kenarlarına dökülen taş yığınları Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Kaydırak oyununda taşın konulduğu çukur Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük İnce toprak Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü Höllük Tepe, toprak yığını Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü �Eledim eledim höllük eledim / Aynalı beşikte bebek beledim� - |
|