Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ailesi, akif, alakurt, mehmet

Mehmet Akif Alakurt Ailesi - Mehmet Akif Alakurt Ve Ailesi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Akif Alakurtun ailesi
Mehmet Akif Alakurtun ailesi hakkında bilgi

M Akif, Türk örf ve geleneklerine bağlı bir aileden geliyor Mehmet Akif, kendisini de öyle yetiştirdiklerini belirtiyor “Küçük yaşımda, büyük şeyler öğrettiler” diyen Mehmet Akif’in hayatında ailesinin ne derece önemli bir yer kapladığını da belirtiyor "Tabii onların anlatmasıyla olacak değil, demek ki benim karakterim de buna yatkınmış” diyen oyuncu kendi karakterinin de bu oluşumda önemli bir yeri olduğunu ifade etmekten de geri durmuyor
Bu terbiyenin bir yansıması olarak o, gerçek hayatta da şu ana kadar oynadığı rolerdeki gibi tam bir 'ağır abi' Hoppa bir insan olmadığını söyleyen Alakurt '15 yaşındayken 20 yaşında gibi gösterdiğim söylenirdi, şimdi de 35 yaşında bir insanın düşüncelerine sahibim' diyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com