Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayda, kilo, verdim

1 Ayda Nasıl 10 Kilo Verdim?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1 Ayda 10 Kilo Verdim
1 Ayda Nasıl 10 Kilo Veririm

Yıllarca kilolarıma alışmış ve asla imrendiğim kadınlar gibi olamayacağımı kanıtsamıştım Her türlü yolu denemekten de bütçem musade ettiği kadarıyla vazgeçmiyordum Bir gün gerçekten zayıflayabileceğime hiç ama hiç inanmadan… Nerdeyse su içsem yarıyordu

Yıllardır görmediğim bir arkadaşımla alışveriş merkezinde karşılaştığımda şoka girmiştim Sanki karşımdaki benim tanıdığım kız değildi de bir top modeldi Evet 25 kilo vermiş Hemen büyük bir heyecanla nasıl zayıfladığını öğrenip uygulamaya karar verdim Ve şimdi bende zayıfladım Süperr bir duyguymuş!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

owewTitsteek´isimli üyeden Alıntı

1 Ayda 10 Kilo Verdim

Alıntı:

owewTitsteek´isimli üyeden Alıntı

1 Ayda Nasıl 10 Kilo Veririm

Yıllarca kilolarıma alışmış ve asla imrendiğim kadınlar gibi olamayacağımı kanıtsamıştım Her türlü yolu denemekten de bütçem musade ettiği kadarıyla vazgeçmiyordum Bir gün gerçekten zayıflayabileceğime hiç ama hiç inanmadan… Nerdeyse su içsem yarıyordu

Yıllardır görmediğim bir arkadaşımla alışveriş merkezinde karşılaştığımda şoka girmiştim Sanki karşımdaki benim tanıdığım kız değildi de bir top modeldi Evet 25 kilo vermiş Hemen büyük bir heyecanla nasıl zayıfladığını öğrenip uygulamaya karar verdim Ve şimdi bende zayıfladım Süperr bir duyguymuş!

Arkadaşınızı tebrik etmek lazım fakat birde nasıl 25 kilo vermiş, ve siz 1 Ayda nasıl 10 kilo verebildiniz paylaşsaydınız çok daha iyi olurdu ben bile merak ettim hani

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com