Kemirgenler |
05-12-2007 | #1 |
RaHaTSiZ
|
KemirgenlerKaranlığın içindeki kız Kaybol orada ve gözükme Renklere ihtiyacım yok benim Somut işlevler bana göre değil Hayalet çekil başımdan Sağ ve sol kolumdaki melekler Yazmayın bana iyilik yada kötülük Ne kadar zamandır çukurdayım Gardolabım ne kadar dağılmış bütün giysilere bakıp bakıp atmışım Odam ne kadar dağılmış Her günkü giydiğimi çıkartıp asmış gibi atmışım Efendim hayalet? Korkutmaya çalışma beni Hayatsal fonksiyonlarım şu anda çalışmıyor Cevap veremem sana üzgünüm Kontürüm yok TV'm açılıyor AV kanalında duruyor mavi ekran Garip simgeler çıkıyor sanki beni hipnoz etmeye çalışan Telefonum çalıyor Sonar sesi ile sanki yıkmaya çalışıyoryap bakalım olucakmı Beynimi ne kadar kemirebiliceksin sonar sesi? Onu ne kadar ele geçirmeyi deniceksin Kemirgenleri çok iyi biliyorum Hem beynimi Hem Psikolojimi Hem hayatımı Hemde bedenimi kemirenleri |
05-12-2007 | #4 |
TEMUR38
|
süper ötesi ya gerçekten çok güsel olmuş teşekürler
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
05-12-2007 | #5 |
pesimistt
|
rahatsız harbiden güselmiş yaa :))
05-29-2007 | #6 |
angelesdream
|
devamını isteriz rahatsız:) ılk şiir de çok güzel bir anlatım yapılmış fakat ıkıncı şiir daha bir çekti beni kendine sanki sağol |
|