Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
nakaratlar

Nakaratlar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nakaratlar

Nakaratlar

Tek bir kelime yok, tek bir jest yok ya da siz ölüsünüz Geldiklerini görüyorsunuz yavaş yavaş, bir yığın itin teki Zaman zaman içlerinden birini tanıdığımız oluyor Yanlarındaki küçük kız kötü denenlerden Yalnızca iki parmak Porto Kapıyı vurmadan girin, içeri girmeden kapıyı vurun Menteşeleri sökün Ön cepheleri kapatın bir şey yapın aman n''olursunuz! Soğan zarı inceliğinde görüşler duyum sinirine erişiyor Bok da sürekli yeniden başlayıp duruyor Yerli dilde can sıkıcı tıraşlar, ama hep dönemin havasına bağlı, aynı erkek, yetişkin, beyaz değerler içine kapanma Viyaklamak, böğürmek, yerde yuvarlanmak, havasızlıktan boğulmak, doğurmak, meme vermek, karnı burnunda hamile olmak, göbek bağını dişleriyle koparmak Tamam, bir şey demiyorum, hala ve hep savaş öncesinde pıhtılaşmış zaman, can sıkıcı, yoksulluk, yoksun, beş kuruş, geçinebilmemiz için beş kuruş Çinko evyenin üzerinde düşen damlaların izi Vasistası açmak için bir ip Sinekkapan ve kara turplar Sahanlıkta alaturka yüznumara Tel dolapta yapış yapış petrole bulanmış bir martı

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,28 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com