Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzel, kasabanın, kızı

Kasabanın En Güzel Kızı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kasabanın En Güzel Kızı

Kasabanın En Güzel Kızı

“Sahile götürdüm onu o gün Yaz henüz başlamamıştı, hafta sonuydu, tenhaydı sahil Harikuladeydi Berduşlar paçavraları ile kuma uzanmışlardı Bazıları taş banklara oturmuş şişeyi paylaşıyorlardı Martılar telaşsız ve aptal uçuşlarındaydılar Yetmişlik-seksenlik karılar kocaları öldükten sonra kendilerine kalacak evleri satıp satmamayı tartışıyorlardı Her şeye rağmen huzur vardı havada Denize doğru yürüdük Çok az konuşarak Mutluyduk birlikte İki sandviç, biraz cips ve içecek bir şeyler aldım Kuma uzanıp atıştırdık Birbirimize sarılıp uyuduk bir süre Sevişmekten bile güzeldi sanki Gerilimsiz bir birlikte akış Uyandıktan bir süre sonra eve döndük Yemek pişirdim Yemekten sonra birlikte oturmayı teklif ettim Bir şey söylemeden uzun uzun baktı bana Sonra yumuşak bir sesle, "Olmaz," dedi Onu bara bıraktım, çıkmadan önce eline bir içki tutuşturdum Bir ambalaj fabrikasında iş buldum Hafta öyle geçti
Kasabanın En Güzel Kızı’nda yer alan öyküleri, Charles Bukowski''nin haklı şöhretini kazanmasının en iyi örnekleri sayılıyor Bukowski bu öykülerde kendi hayatından yola çıkarak, kaybedenlerin dünyasına, ayyaşlar, kaçıklar, düzenbazlar, fahişelerden oluşan bir dünyaya kendine has farklı bir mercekten bakıyor ve her şeyi olabildiğince açık ve net anlatıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com