Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bisikletle, hayal, turu

Bisikletle Hayal Turu

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bisikletle Hayal Turu

Bisikletle Hayal Turu

Edebiyatımızın genç yıldızlarından Zeynep Serhan Koşal''dan benzersiz bir çalışma Bisikletle Hayal Turumda, bisiklet özlemiyle yanıp tutuşan bir şenç kjzın düş ülkesindeki inişli çıkışlı yolculusuna şahit olacaksınız Yazarın kendi hayatından derlediği bu tutkulu yolculusun kjtabını elinizden bırakamayacaksınız
Bu kjtapta bisikletin ruhumu parçalamasına izin verdim Ona duyduğum hisleri organ organ, hücre hücre deştirerek, basit bir intikam alma şansı doğurdum İntikam alma hakkim* kendisini bu kadar arzulayan birinin, hareketsiz, ısrarsız kalarakvuslata ket vurmasından alıyor Bu kitap bir anlamda, yırtılması 17-18 yaşlarıma rastlayan, lime lime edilip, tekrar yoğrulmadan eskj, pürüzsüz haline gelmesi imkansız olan ruhumu rendeden geçirdiği ve benim bile bilmediğim mozaiğini yansıttığı için bisiklete şükran borçludur
Benim gibi bisikjet özlemiyle yanıp tutuşan biri için ilkrandevu, heyecanlı ve bitmesi istenilmeyen dakikalarla geçti Uçsuz bucaksız keyif pınarının kaynağına dayamıştım ağzımı Öyle bir kaynaktı kj alışılmış tekdüze oyunların sürükjeyiciliğinden daha yükşekbir çekim gücü oluşturuyor, ruha cesaret, bedene esnekjik ve güç enjekte ediyordu
Bisikjet, iasanın doyum merkezlerini hipnotize edici bir özelliğe sahiptir Üzerinde tüketilen saatler ne kadar olursa olsun, hep eksik, kalmışlık, hissi uyandırır Bisikjet üzerinde ne kadar mutluysam fren yapıp inerken de o kadar kırılgandım Ne de olsa başkalarının bisikletlerini kullanıyor ve emrivaki altına giriyordum Güzellikler, çabuk, ve herkesin elde edebileceği yakınlıklarda olsalardı edebiyat denen türün doğması zor olurdu

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,61 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com