Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anılar, mehmetçik’ten

Mehmetçik’ten Anılar

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmetçik’ten Anılar

Mehmetçik’ten Anılar

"Bu bayrak Kıbrıs''ta da inmez ve indirilemez," diyen Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı, Güneydoğu Anadolu''dan bazı ilginç olaylar ile Kıbrıs''ta, Derinya''da Türk bayrağını indirmeye yeltenen Rum''un öyküsünün dışında gerek kendi yaşadığı, gerek birinci ağızdan dinlediği pek çok kahramanlık öyküsünü kaleme aldı Bu öyküler ve anılar Mehmetçik''in Güneydoğu''da, Kıbrıs''ta, Kore''de ve başka yerlerdeki büyük mücadelesini gözler önüne seriyor
"Mehmetçik, Ulu Önder Atatürk''ün bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti''ni tüm nitelikleriyle korumakta kararlıdır Bunu her fırsatta kanıtlamış ve kanıtlamaktadır Bu görevin bedelini temiz kanıyla ödemektedir Aziz hatıraları önünde şapka çıkarıyor ve saygıyla eğiliyorum"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,89 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com