|
|
Konu Araçları |
adım, anlatım, hazır, hazırlanır, örnekleri, özgeçmiş |
Cv Nasıl Hazırlanır ? - Adım Adım Anlatım Hazır Cv (Özgeçmiş) Örnekleri |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cv Nasıl Hazırlanır ? - Adım Adım Anlatım Hazır Cv (Özgeçmiş) ÖrnekleriCV Nasıl Hazırlanır ? - Adım Adım Anlatım Hazır CV (Özgeçmiş) Örnekleri CV Nasıl Hazırlanır ? - Adım Adım Anlatım Hazır CV (Özgeçmiş) Örnekleri İş arıyorsunuz, çok acele bir CV hazırlamanız gerekiyor Yok yok, çok acele olmasına da gerek yok Bir CV'ye, yani özgeçmişe ihtiyacınız var Firmaların eleman almak için çok önemli gördüğü bu belgeyi hemen birkaç dakikada hazırlamaya ne dersiniz? Microsoft Office içinde yer alan çok sayıdaki CV, özgeçmiş örneği işte burada yardımınıza koşuyor Yapmanız gereken çok basit, aşağıda anlattığımız yolu takip ederek kendinize bir çok hazır CV taslağı arasından birini seçerek profesyonel bir özgeçmiş hazırlayabilirsiniz Dosya > Yeni'yi tıklatın Sağ tarafta açılan Yeni Belge görev bölmesinde, Şablonlar'ın altında Bilgisayarımda'yı tıklatın Açılan diyalog penceresinden Diğer Belgeler sekmesini tıklatın İsterseniz oradaki hazır özgeçmişlerden birini seçerek kendi bilgilerinizi girebilirsiniz Yahut da bunu özgeçmiş sihirbazı ile yapabilirsiniz Özgeçmiş Sihirbazı'nı çift tıklatın (Şablonlar iletişim kutusunda bu sihirbazı görmüyorsanız, yüklemeniz gerekebilir) Sihirbazdaki adımları izleyin Gerekli bilgilerinizi girdikten sonra özgeçmişinizin hazır olduğunu göreceksiniz Office Online'daki bir şablonu kullanma Bir de bilgisayarınızda yüklü olan hazır taslakların yanında, internetteki taslaklardan da istifade edebilirsiniz Bunun en güzel yanı, verilen oylarla hangisinin en çok kullanıldığını görebilmeniz - Dosya menüsünde Yeni'yi tıklatın - Yeni Belge görev bölmesinde, Şablonlar'ın altında Office Online'daki Şablonlar'ı tıklatın ve sonra özgeçmiş anahtar sözcüğünü arayın Karşınıza çıkan özgeçmişlerden istediğinizi seçerek doldurabilirsiniz Ayrıca aşağıdaki linkten hazır CV örnekleri indirerek inceleyebilir, hatta değiştirerek kullanabilirsiniz İngilizce ve Türkçe olmak üzere 10'a yakın örneğin çok işinize yarayacağına inanıyorum Başarılar dilerim HAZIR CV ÖRNEKLERİ İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN |
|