Tripkolic - Son Sözüm - Tripkolik Son Sözüm Şarkı Sözü - Ne İstedin Benden O Saf |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tripkolic - Son Sözüm - Tripkolik Son Sözüm Şarkı Sözü - Ne İstedin Benden O SafNe istedin benden o saf temiz sevgimden Tripkolic - Son Sözüm - Tripkolik Son Sözüm Şarkı Sözü - Ne istedin benden o safEn ******** yalan bile daha gerçek senden Durdu beyin dökülmekte bu sözler kalbimden ******nun aşkı bile büyüktür seninkinden Seni içimde hep büyüttü o yalan sözlerin Anlamsızlığına kandı hep gözlerinde gözlerim Kendine aşık edip çekip gitmekmiydi niyetin Aferin becerdin iyide bi bok yedin Sadece bi rüya mıydı bu kendimi mi kandırdım ben Söyle birazcıkta olsa sevmedin mi harbiden Pardon dengem çok bozuldu saçmaladım galiba Senin zalim taş kalbin ne anlar ki sevgiden Bir kadeh şarap bile senden daha yararlı S*ktir git yanımdan bakışların kalbe zararlı Rüzgarınla bayılttın beni nasıl ayılayım Sevgi aşk duygu hepsinin amk Gözlerimde bir yıldızdın kaydın düştün gittin Yanaklarından gamze düşmesin diye hergün bittim Ama gittin dönme sakın bakma gözlerime istemem Sevgini s*ktir ettim artık senin için ölemem Ruhunda bir patlaklık var zarını ben dikemedim Çözemedim sevgiyi hissedemedim göremedim Doğrudan saptırdın beni aşk nedir bilemedim ******nun aşkı senden iyidir yeni fark ettim S*ktir git yanımdan şimdi istemiyorum ben seni Nedir aşk nedir sevgi hepsi yalan hepsi bitti Geride kalan tek bir şey var onuda sen bilemezsin İçimde kaldı hep içimde istemiyorum ben seni Sana ulaşmak için ben büyük çabalar harcadım Neler çektim neler gördüm nelere katlandım Duyguları kalbe gömdüm aşka s*ktiri çektim Nerede aşk nerede sevgi hepsinin amk Zaten yalanmış hepsi boşuna uğraşmışım ben Önüne dünyamı serdim benliğimi bilmeden Artık çok geç sevsende ben seni istemem Senin gibi Allah’sız zalim bir kahpeden Gözlerimde bir yıldızdın kaydın düştün gittin Yanaklarından gamze düşmesin diye hergün bittim Ama gittin dönme sakın bakma gözlerime istemem Sevgini s*ktir ettim artık senin için ölemem |
|