|
|
Konu Araçları |
aksu, duman, gece, içip, kederleriyle, sezen, zavallı, şarkıların |
Sezen Aksu - Zavallı Bir Gece Bu Gece Ben Şarkıların Kederleriyle İçip Duman Duman |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu - Zavallı Bir Gece Bu Gece Ben Şarkıların Kederleriyle İçip Duman DumanSezen Aksu - Zavallı Bir Gece Sezen Aksu - Zavallı Bir Gece Bu gece ben şarkıların kederleriyle içip Duman duman Bu gece ben şarkıların kederleriyle içip Duman duman savrularak dağılmak istiyorum Bilmediğim sokakların yabancı insanına Kaynaşarak efkarımı dağıtmak istiyorum Bu gece ben gerçeğimden uzaklaşıp giderek Düşlediğim dünyaları seyrederek görerek Boynu bükülü, bir köşede kadehiyle yarışan birine Teselli vermek, onunla gülmek, ağlamak istiyorum Teselli vermek, onunla gülmek, ağlamak istiyorum Kaderci bir şarkıyla of çekip de şöyle Büyülü bir aşk arıyorum Bu gece ben cebimdeki en son kuruşa kadar Yiyip içip, gezip tozup tükenmek istiyorum Gün ışırken yalpa yalpa sallanıp da giderek Evin yolunu bile şaşırıp kaybolmak istiyorum Bu gece ben gerçeğimden uzaklaşıp giderek Düşlediğim dünyaları seyrederek görerek Boynu bükülü, bir köşede kadehiyle yarışan birine Teselli vermek, onunla gülmek, ağlamak istiyorum Teselli vermek, onunla gülmek, ağlamak istiyorum Kaderci bir şarkıyla of çekip de şöyle Büyülü bir aşk arıyorum ZAVALLI BİR GECE Söz: Ülkü Aker |
|