Dinle Sevgili Dizisi Fragman Şarkısı Söyle Aşkım |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dinle Sevgili Dizisi Fragman Şarkısı Söyle AşkımDinle Sevgili Dizisi Fragman Şarkısı Söyle Aşkım Dinle Sevgili Dizisi Fragman Şarkısı Söyle Aşkım dinle sevgili söyle aşkım şarkı sözü, dinle sevgili söyle aşkım şarkısı, gül senin tenin şarkı sözü Dinle Sevgili Dizisi Fragman Şarkısı Söyle Aşkım Fox Tv Söyle Aşkım dizisinin fragman müziğindeki Şarkıyı Bora Duran söylüyorSöyle Aşkım -Gül Senin Tenin şarkısının sözleri şöyle; Defalarca denedim olmuyor aşkım Ne yaptıysam ben seni unutamadım Bi söz var ya diyorsun gel ayrılalım Ben senden vazgeçemem isteme yok hakkın Söyle aşkım senden uzak, Ne fark eder nefes almak, Unutulmak inan bana yok olmak Söyle aşkım senden uzak Ne fark eder nefes almak Vazgeçtim ben her şeyden bak Bir canım var oda senin olsun al Gül senin tenin Ben de güller içinde kafesteyim Vatanım senin yanın Bende senin kölenim Gül senin tenin Ben de güller içinde kafesteyim Vatanım senin yanın Ben de senin kölenim Söyle aşkım senden uzak Ne fark eder nefes almak Unutulmak inan bana yok olmak Söyle aşkım senden uzak Ne fark eder nefes almak Vazgeçtim ben her şeyden bak Bir canım var oda senin olsun al Gül senin tenin Ben de güller içinde kafesteyim |
|