Nefkâr - Okyanus - Bırakıp Gitmek Kolaysa Eğer Bak Ben Zor Adamım Kadınım |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nefkâr - Okyanus - Bırakıp Gitmek Kolaysa Eğer Bak Ben Zor Adamım KadınımNefkâr - Okyanus Nefkâr - Okyanus - Bırakıp gitmek kolaysa eğer bak ben zor adamım kadınım Bırakıp gitmek kolaysa eğer bak ben zor adamım kadınım horlanmış kalbim yanar ben geleceğime geçmişimle bakarım yansamda tek başımayım artık ellerinsin mutluluklar feryadım yardım istesem azraile ilk önce zarf atardım inan bak gözlerime duygularım yazılıdır gözbebeğimde şimdi kimlesin kimin gözlerindeki göz bebeksin beni düşündünmü hiç korkularındaki tek hüsranlı sebebim kokulu eşyaların bende yatarkenki tek tesellim kal gitme desemde faydamı ki bir gün biter kalp ister gönül ister peki neden birisi gider hep kaybedenmidir yoksa yüz üstü bırakıp giden gözyaşlarımla boğuldum nerde göz yaşlarımı silen anılar canlanır an an gözümde sonuç işkence biter elbet sebep sonuç aynı yere varır tek bileşke giden yeni umut arar kalansa bütün hüznü çeker beklediğin azrail gelir ve en sonunda filmi keser çal melodimi gidersem tek hatıram kalsın kal desemde git ki hüsranımda kaybolmayasın zor değil her his öyle gelir başta kurmasaydık her bir dileğime karşılık bir okyanus dolusu kum saydım harab beden giden mutlu kalan gün sayar özlemde bakılan yıldızlar şimdi tek tek kayar imrenenler sevgimize şimdi acıyarak bakar geçtim yollardan geçsemde en çok anılar zorlar eden bulurmu yoksa ettiği karmı kalır yanında neden izin verdinki şimdi canın yanar her anında en güzelse zor anlarında o değilmiydi yanında kalbim isminle atar gitsende ismin hep kanımda sözlerin canımı yakardı hep gözlerim ele verirdi aynaya baktığımda yüzüm solmuş ve lanet ederim tek derdim olsun isterdim ama bu kadarda zor değil devran döner sende yanarsın elbette gün gelir ben o gün geldi yandım küllerim toprağın olsun benimle güldüğün kadar gözlerin yaşla dolsun ben şimdi gidiyorum zaman özlemimdeyken donsun bakmışım varsın mutluyken bakmışım yoksun ağlarken çal melodimi gidersem tek hatıram kalsın kal desemde git ki hüsranımda kaybolmayasın zor değil her his öyle gelir başta kurmasaydık her bir dileğime karşılık bir okyanus dolusu kum saydım |
|