Adanalı Ayhan Şarkı Sözü- Adanalı Ayhan Olmaz Ola Böyle Sevda |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adanalı Ayhan Şarkı Sözü- Adanalı Ayhan Olmaz Ola Böyle SevdaAdına şarkılar yazdım Adanalı Ayhan Şarkı Sözü- Adanalı Ayhan Olmaz Ola Böyle Sevda Dilimi duvara astım Hasretinden artık bıktım Olmaz ola böyle sevda Ne gecem var ne gündüzüm Yokki artık sana sözüm Sen varkende bak öksüzüm Olmaz ola böyle sevda Ne gecem var ne gündüzüm Yokki artık sana sözüm Sen varkende bak öksüzüm Olmaz ola böyle sevda Olmaz ola böyle sevda Senden başka yarmı sevdim Değermiydin bilemedim Bu halimi göremedin Olmaz ola böyle sevda Ne gecem var ne gündüzüm Yokki artık sana sözüm Sen varkende bak öksüzüm Olmaz ola böyle sevda Ne gecem var ne gündüzüm Yokki artık sana sözüm Sen varkende bak öksüzüm Olmaz ola böyle sevda Olmaz ola böyle sevda Birgün gercek sevemedin Sen aşk nedir bilemedin Sevdiğime pişman ettin Olmaz ola böyle sevda Ne gecem var ne gündüzüm Yokki artık sana sözüm Sen varkende bak öksüzüm Olmaz ola böyle sevda Ne gecem var ne gündüzüm Yokki artık sana sözüm Sen varkende bak öksüzüm Olmaz ola böyle sevda Olmaz ola böyle sevda Şiir Bir daha dünya gözüyle görüşürmüyüz bilmiyorum ama Sen deyil beni adımın baş harfini bile unutamayacaksın!!! Bensiz bir hayatın olacak ama Beni asla unutamayacaksın üzgünüm |
|