Pir Sultan Abdal - Ne Sen Beni Unut Gel Seninle Ahd Ü Peyman Edelim Ne Sen Beni Unut |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pir Sultan Abdal - Ne Sen Beni Unut Gel Seninle Ahd Ü Peyman Edelim Ne Sen Beni UnutPir Sultan Abdal - Ne Sen Beni Unut Pir Sultan Abdal - Ne Sen Beni Unut Gel seninle ahd ü peyman edelim Ne sen beni unut Gel seninle ahd ü peyman edelim Ne sen beni unut ne de ben seni İkimiz de bir ikrarı güdelim Ne sen beni unut ne de ben seni Aman kaşı keman elinden aman Sürdük sefasını etmedik tamam Ehl-i irfan içre olduğum zaman Ne sen beni unut ne de ben seni Hem saza mailim hem de sohbete Hem sana mailim hem de devlete Aşkın ile düştüm diyar gurbete Ne sen beni unut ne de ben seni Yarimin cemali güneşte mahı Sana aşık olan çekmez mi ahı Getir ant içelim Kelamullahı Ne sen beni unut ne de ben seni Gitme dilber gitme yüzün göreyim Al yanaklarına kurban olayım Bir emanetim var sana vereyim Ne sen beni unut ne de ben seni Abdal Pir Sultan’ım çektiler dara Düşmüşüm aşkına yanarım nara Bakın ey erenler şu giden yara Ne sen beni unut ne de ben seni |
|