|
|
Konu Araçları |
çeviri, direction, sözleri, thing |
One Direction One Thing - One Direction One Thing Çeviri Sözleri |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
One Direction One Thing - One Direction One Thing Çeviri SözleriOne Direction One Thing - One Direction One Thing Çeviri Sözleri One Direction One Thing - One Direction One Thing Çeviri Sözleri I've tried playing it cool - Havalı gibi davranmaya çalıştım But when I'm looking at you - Ama sana bakarken I can’t ever be brave - Asla cesur olamıyorum 'Cause you make my heart race - Çünkü kalbimin çarpıntısına neden oluyorsun Shot me out of the sky - Gökyüzünden dışarı fırlat beni You're my kryptonite - Benim kilidimsin You keep making me weak - Beni güçsüzleştirmeye devam ediyorsun Yeah, frozen and can't breathe - Evet, dondum ve nefes alamıyorum Something’s gotta give now - Birşey verilecek şimdi 'Cause I’m dying just to make you see - Çünkü ölüyorum görmen için That I need you here with me now - Benimle olmana ihtiyacım olduğunu 'Cause you've got that one thing - Çünkü sen bir şeye sahipsin So get out, get out, get out of my head - O yüzden çık, çık, çık kafamdan And fall into my arms instead - Ve onun yerine kollarıma düş I don't, I don't, don't know what it is - İstemiyorum, istemiyorum, bunun ne olduğunu bilmek istemiyorum But I need that one thing - Ama bir şeye ihtiyacım var And you've got that one thing - Ve sen o şeye sahipsin Now I'm climbing the walls - Şimdi duvarlara tırmanıyorum But you don't notice at all - Ama hiç farketmiyorsun That I'm going out of my mind - Delirdiğimi All day and all night - Her gün ve her gece Something’s gotta give now - Birşey verilecek şimdi 'Cause I'm dying just to know your name - Çünkü ölüyorum ismini bilmek için And I need you here with me now - Ve benimle olmana ihtiyacım var 'Cause you've got that one thing - Çünkü sen bir şeye sahipsin So get out, get out, get out of my head - O yüzden çık, çık, çık kafamdan And fall into my arms instead - Ve onun yerine kollarıma düş I don't, I don't, don't know what it is - İstemiyorum, istemiyorum, bunun ne olduğunu bilmek istemiyorum But I need that one thing - Ama bir şeye ihtiyacım var And you've got that one thing - Ve sen o şeye sahipsin So get out, get out, get out of my mind - O yüzden çık, çık, çık kafamdan And come on, come into my life - Ve gir, hayatıma gir I don't, I don't, don't know what it is - İstemiyorum, istemiyorum, bunun ne olduğunu bilmek istemiyorum But I need that one thing - Ama bir şeye ihtiyacım var And you've got that one thing - Ve sen o şeye sahipsin You've got that one thing - Ve sen bir şeye sahipsin Get out, get out, get out of my head - O yüzden çık, çık, çık kafamdan And fall into my arms instead - Ve onun yerine kollarıma düş So get out, get out, get out of my head - O yüzden çık, çık, çık kafamdan And fall into my arms instead - Ve onun yerine kollarıma düş I don't, I don't, don't know what it is - İstemiyorum, istemiyorum, bunun ne olduğunu bilmek istemiyorum But I need that one thing - Ama bir şeye ihtiyacım var And you've got that one thing - Ve sen o şeye sahipsin So get out, get out, get out of my mind - O yüzden çık, çık, çık kafamdan And come on, come into my life - Ve gir, hayatıma gir I don't, I don't, don't know what it is - İstemiyorum, istemiyorum, bunun ne olduğunu bilmek istemiyorum But I need that one thing - Ama bir şeye ihtiyacım var And you've got that one thing - Ve sen o şeye sahipsin |
|