Aramızda Boylu Boyunca Yatar Ayrılık |
05-19-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Aramızda Boylu Boyunca Yatar AyrılıkARAMIZDA BOYLU BOYUNCA YATAR AYRILIK uykularımın en tatlı yerinde karabasanlar uyandırır beni mavi uçurumlara düşerim her gece her gece uykularım bölünür orta yerinden ben kavuşmalardan yana sen gitmeler peşinde iken aramızda boylu boyunca yatar ayrılık her gece yeniden patlayan aktif bir volkan gizlenir yüreğimde yeni yangınlar başlar en küçük kıvılcımlardan dört bir yanımı ateşler sarar yangınlarımı söndürecek su damlası kadar maviliğini beklerken martılar kanatlarında taşıdıkları yağmur bulutlarını bırakırlar gözlerime ben gelişlerden yana sen vedalar içinde iken aramızda boylu boyunca yatar ayrılık şimdi
duvarda sararmış fotoğrafın ve radyoda hüzzam bir şarkıyı katık ettiğim siyah gecede nasipsiz sulardan çekilen ağlara benzer yüreğim boş ve umutsuz |
05-19-2007 | #2 |
mate
|
yangınlarımı söndürecek su damlası kadar maviliğini beklerken martılar kanatlarında taşıdıkları yağmur bulutlarını bırakırlar gözlerime ben gelişlerden yana sen vedalar içinde iken aramızda boylu boyunca yatar ayrılık gerçekten çok güzel çok ama çokk teşekkürler |
|