Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldattım, çıkamadım, keşke, kocamı, sahip, selda, sevgilime, yurt

Keşke - Kocamı Aldattım Ama Sevgilime Sahip Çıkamadım - Selda Yurt

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Keşke - Kocamı Aldattım Ama Sevgilime Sahip Çıkamadım - Selda Yurt

Kitabın künyesi

Keşke - Kocamı Aldattım Ama Sevgilime Sahip Çıkamadım

Selda Yurt
· Destek Yayınları
· Basım Tarihi : 09 - 2010
· ISBN : 9789944298896
· Sayfa Sayısı : 160
· Etiket Fiyatı : 1200 TL

Kitap hakkında

-Evli olmadığını söyle
Bu kadar hızlı! Beğendiğini bile anlayamamışken neredeyse teklifle gelmesi, oyunsuz, dürüst, net olması… İyice karışmıştım! İçimden bağıra bağıra ağlamak geldi;
‘'Evliyim, mutsuzum, kocam beni aldatıyor, üzüyor, benimle sevişmiyor, birde sana aşık oldum, onu seninle aldatmak, ondan boşanmak, seninle evlenmek istiyorum'' demek istedim, yapamazdım ki!
“-Evliyim” dedim Kısa ve açıklamasız, sıradan, içimden gelmeden, istemeyerek

Hangi kadın evlendiği, üstelik çocuk sahibi olduğu adamdan kolay boşanır ki? Üç aşağı beş yukarı, hepimiz aynı değerlerle büyümedik mi?
Ya evliyken aşk?
Aman! Sakın! Tövbe! Hayatta olmaz derken, ya sizi de buluverirse aşk? O zaman ne yapacaksınız?
Beni buldu!
Ve ben maalesef “Keşke” dedim
Siz sakın demeyin

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com