Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hornby, nick, şarkı

31 Şarkı - Nick Hornby

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

31 Şarkı - Nick Hornby

Kitap Özet

"…Klasik müziği sevmiyorum (en azından, ondan etkilenmiyorum) çünkü kilise müziğine benziyor; çünkü, en azından benim kulağıma göre, bir günü, bir haftayı, bir hayatı oluşturan ufak duygularla ilgilenmiyor; çünkü geri vokaller, bas yürüyüşleri, gitar soloları yok; çünkü klasik müziği sevdiğini iddia eden pek çok insan aslında hiçbir müzik türünü (ya da kültürü) sevmiyor; çünkü ben başka bir şey dinleyerek büyüdüm; çünkü bana bir şey hissettirmiyor; çünkü ben dinlediğim müziğin olduğundan daha ‘iyi' olmasına ihtiyaç duymuyorum – harika, gürültülü, diğer her şeyi bastıran, akıl dolu bir saksafon solosu benim işimi görüyor

Bu yüzden benim cenazemde ‘Caravan' çalınacak…”

Müziğine sahip çıkan, onu başkalarının düşüncesine aldırmadan dinleyen, okurlarına ve kendisine dürüst bir yazar Nick Hornby 31 Şarkı'yla zihninin kapılarını herkese açıyor, dünyayı ve hayatı
sevdiği parçalar eşliğinde değerlendiriyor

Sizin cenazenizde hangi müzik çalsın isterdiniz?

31 Şarkı

Nick Hornby
· Sel Yayıncılık
· Basım Tarihi : 08 - 2010
· ISBN : 978-975-570-470-8
· Sayfa Sayısı : 117
· Etiket Fiyatı : 1000 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com