Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annemi, seviyorum

Annemi Seviyorum

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Annemi Seviyorum

En yüksek dağların doruğunda yetişen çiçekler gibiydi

Işıltılı gözlerin gözlerin,

Biri mavi biri yeşil gözlerinle bakarken bana, içim ısınırdı

Gerçekten gözlerinin biri mavi, biri yeşildi Gözlerin benim dünyama açılan iki ayrı pencere gibiydi Beni sevgi dolu bakışlarıyla saran mavi ve yeşil gözlerini özledim

Kucağını, kokunu özledim

Her sabah işe uğurlamanı,

Akşam geldiğimde çalmadan açtığın kapıyı özledim

Seni her geçen yıl daha çok özlüyorum

Her an yanımda olmasan da sevgin içimi titretiyor

Benim için en büyük ödül senin kızın olmaktı anne

Seni seviyorum

Yukarıdaki satırlar, bu kitabı hazırlayanın annesine ömrü boyunca duyduğu sevgi selinden ve onun ardından hissettiği, yaşadığı duygular ummanından süzülen birkaç damladır

Anne sevgisini dile getirmede yazarlar, şairler, sanatçılar ayrı bir şansa sahiptir

Bu kitap, kamuoyunun yakından tanıdığı 40’ın üzerinde gazeteci-yazarın anneleri hakkında yazdıklarından oluşan bir derleme

Anneliği, evlat olmayı, bu tek koşulsuz sevgiyi kelimelerle anlatmak elbette mümkün değil, ama yine de kelimelere sığınmaktan başka çaremiz yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com