Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anneler, buruk, gününü, kutladı, şehit

Şehit Anneler, Anneler Günü'nü Buruk Kutladı...

Eski 05-14-2007   #1
yosun_26

Şehit Anneler, Anneler Günü'nü Buruk Kutladı...

Anneler Günü dolayısıyla Edirnekapı Şehitliği, şehit anne ve yakınlarının akınına uğradı Anneler, şehit çocuklarının mezarlarına kırmızı karanfil ve güller bıraktı Annelerin arasında acısı en taze olan ise geçtiğimiz hafta Hakkâri Çukurca'da mayına basarak şehit olan komanda onbaşı Sedat Karakoç'un annesi Zerihan Karakoç'tu Karakoç, henüz çevresinde taşı yapılmamış mezarın toprağını elleriyle düzeltti

AĞITLAR YAKTI
Oğluna ağıtlar yakan acılı anne, "Oğlum olmadan ilk anneler gününü geçiriyorum Öldükten sonra öğrendim ki, askerden izin alıp bu günü beraber geçirmek için yanıma gelecekmiş Dayısına bana sürpriz yapacağını söylemiş Parası olmadığı için dayısından para istemiş Sonra şehit haberi, ardından da cenazesi geldi Anneler gününü burada da geçirmek varmış" şeklinde konuştu

ANNE DE ÖLÜNCE
1998 yılında Batman'da şehit düşen Murat Kalyoncu'nun annesi de iki ay önce ölünce kuzeni Deniz Davar Anneler Günü'nde şehitlikteydi Davar, Anneler Günü'nde şehit eri yalnız bırakmak istemediğini söyledi Davar, "Murat şehit olduğunda ben çok küçüktüm Ağabeykardeş gibiydik, beni çok severdi Murat'ın annesi yani teyzem 2 ay önce vefat edince Anneler Günü'nde annesinin eksikliğini hissettirmemek için gelmek ihtiyacı duydum" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-14-2007   #2
Ergenekon

gönlümüzün sultanı, en kutsal, en güzel, hepimizin annesi onlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-14-2007   #3
RaHaTSiZ

~~ Edirnekapı Şehitliğini iyi ßiLirim HerkeSin ordaki havayı SoLumasını isTerim 1 gidin de görün ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com