Karma 81 |
09-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karma 81156-Seni nekadar çok sevdiğimi öğrenmek istiyorsan,birgün yağmur yağdığında dışarıya çık ve yağmur taneelerini tutmaya çalış,tutamadığın yağmur taneleri kadar seni seviyorum 157-Kar fırtınasının içine düşen bir alev topunu hatırlatıyor bana gözlerin 158-Biz seninle farkında olmadan ayrı pencerelerden aynı yıldızlara bakmaya devam edeceğiz 159-Yatağını gül yapraklarıyla,rüyalarını papatyalarla süsledimÜzerini sevgimle örtüp kabuslarını ben aldım ki tatlı rüyalar senin olsun 160-Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer;Sevgi bir tutku,tutku bir amaç,amaç birşeyleri paylaşmak,paylaşmak aşk,aşk hatırlamaksa AKLIMDASIN 161-Seni her özlediğimde kalbimde bir yıldız çizdimSeni ne kadar mı özledim?Benimde artık bir gökyüzüm var 162-Biraz buruk bir duygu hissedersen yüreğinde,Gözlerin zaman zaman takılırsa uzaklara,kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bilki seni özleyen biri var uzaklarda 168-Ne senden vazgecerim nede düşlerimden Nede gözlerimi kaparım hayalinle yaşarkenİnan hayatı Seni bana verdiği için, seni ise hayatıma anlam verdiğin için seviyorum 169-Dün rüya yarın hayaldirRüyayı umutlu yapan bugündürGönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sna umut getirsin __________________ 170-Sen benim için uzaktan beklenen mektup, mahkumun görmediği bayram, sağırın duymadığı türküsün 174-Beyaz çiçekler açtı eski bahçelerde, kızgın çöllere çöktü bir dağ serinliğiDöküldü dudaktan o derin musukiBir başka hayat başladı olduğun yerde 175-Birdaha dünyaya gelsem, yine seni sevrdimBeni üzesin deli divane edesin diyeBiliyorum ki; sende birdaha dünyaya gelsen, yine beni sevmezdin Kahrımdan öleyim diye 176-Önce aynalar farkedecek yokluğumu, sonra elbiselerimSonra pencere, sonra yatakSen farkına vardığın zaman, iş işten geçmiş olacak 177-Ben akıllı kadınları severimDüşünen, az konuşan, çok bilenHer yerde herzaman nazı çekilen 181-Sigaranı avucumda söndür dilersenBırak tenim yanabildiği kadar yansınYeterki doyalım birbirimizeDudağımda diş izlerin kalsın 182-Anlatır sana özlemimi gözlerimBen her iki cihanda seni isterimNe birdilim ekmek, nede bir yudum suSen ol yeter, gerisi bana vız gelir 183-Ne zaman tutsam ellerini, gözlerimin önünden mevsimler gecerNe zaman gözlerim gözlerine değse, saman yolundan bir yıldız düşer 184-Söyle ne oldu bu şehire, istanbula¿ Nasıl sindirmiş her köşesine yokluğunuBir zaman mutluydum seninmle, bilmezdim sensizliğin böyle zehirzemberek olduğunu 190-Bir gün yağmura yakalanırsan benden kaçtığın gibi yağmurdan da kaçÇükü:Bulutların arkasında kaybolan aşkı için ağlayan benim 191-Sevmek bir bakıma zamanını vermek demektirzaman aralarını doldurmak değil,sabahları birlikte ve yeliz sessizliğini geçenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolmaktır 192-Seni düsünmek güzel sey, ümitli sey, dünyanin en güzel sesinden en güzel sarkiyi dinlemek gibi bir sey Fakat artik ümit yetmiyor bana, ben artik sarki dinlemek degil, sarki söylemek istiyorum 193-Ask için yer yüzünde uzaktan ötesi yok, en uzun gecelerde safaktan ötesi yok, yaklasanlar tanir'ya o gerçek asiklardir, nehirlere denizlere varmaktan ötesi yok, elbette ömür biter can biter ey sevgili, aski sende bulana topraktan ötesi yok 199-Sevmenin aci verdigini,Her sevenin Sevilmedigini bile bile Seviyorum, Ama yinede ufacik umut tasiyorum,Bekli seven sevilir diye,Sevgi sevenlere aci çektirmekten yorulur,Yorulur da belki sevenleri kavusturur diye Seviyorum seni 200-Neden gülmesin gül gibi yüzler;Niçin aglasin o güzel gözler;Niye sevgiye sevimsiz sözler,Söylenir diye sasar aglarim |
|