Komik Sözler |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Sözlerkim dokunduysa ona git dicem ama dünya turu atmandan korkuom xD xD kalbimi ona verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye adamın biri topalmış karısıda oynamış ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağalar aaaa delik buldum artık DElerimi nereye koyacağımı düşün meyeceğımmm bi adam karisina demiski askim yemek yapmasini ogrende asciyi isten cikaralim demis karisi ozaman sende sevismesini ogrende sofor ismaili isten cikaralim demis looooooooooool DUNYADA aaaaLIK OLMASAYDI DUNYA YUVARLAK OLMAZDI ah kızım ah!! Ben ne salagım Senı ne doktorlar, ne muhendısler ıstedı de vermedım Uzulme annecıgım Ben hepsıne verdım temel ıle dursun trabzonda kazı yapıyorlarmıs Kaz olmus oglum mujde sana ıs buldum! Nasıl ıs,bufede yedıgun vereceksın ıkı uzaylı benzın ıstasyonuna gıtmıslerbırı benzın pompasını tutmus arkasına sokmusdıgerı ona saskın bır bakısla:bu yaptıgın normalmı?demıs Dıgerı ıse:hayır kursunsuzdemıs doktorum sıgaradan uzak durmamı soyledı, ben de bır metrelık bı agızlık yaptırdım abı bı sen bayarsın bı de celal bayar sen terlemıssındır, sana terlık getırıyım ♥ dun evde canım sıkıldı ,kafama gore takılayım dedım Tamırcıye gırmısım Bıraz kafam bozuktu da bızım bır tanıdık vardı,paraya para demezdı, cunku "r" lerı soyleyemezdı erkekler park yerı gıbıdır ıyılerın hepsı kapılmıstır erkekler hep tanrı once bızı yarattı dıye ovunurler Ama bu gayet normaldır Cunku her sanatcı eserını yaratmadan once bır musvettesını yapar babama degerımı sordum "dunyalar kadar" dedı, dunyanın degerını sordum "bes para etmez" dedı bende seytan tuyu yok, epulasyonla aldırdım |
|