Öğrendim Ki?... |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğrendim Ki?...Öğrendim ki Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirir ***Öğrendim ki Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır ***Öğrendim ki Duvarda asılı diplomalar İnsanı insan yapmaya yetmez ***Öğrendim ki Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır ***Öğrendim ki Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor ***Öğrendim ki Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez ***Öğrendim ki Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, Ne tür deneyimler yaşadığınızla var ***Öğrendim ki Aile hep insanın yanında olmuyor Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz Aile her zaman biyolojik değil ***Öğrendim ki Ne kadar yakın olursa olsunlar En iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir Onları affetmek gerekir ***Öğrendim ki Bazen başkalarını affetmek yetmiyor Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor ***Öğrendim ki Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor ***Öğrendim ki Şartlar ve olaylar, Kim olduğumuzu etkilemiş olabilir Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz ***Öğrendim ki İki kişi münakaşa ediyorsa, Bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez ***Öğrendim ki Her problem kendi içinde bir fırsat saklar Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır ***Öğrendim ki Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor ***Öğrendim ki BİRİNİ NE KADAR ÇOK SEVERSEK HAYAT ONU BİZDEN O KADAR ÇABUK ALIYOR |
|