Süper Nickler Buraya Bakınn... |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Süper Nickler Buraya Bakınn...SaγıLı aякada$Laяıм ωaя! aмa ßaηa γéтéяLéя dü$мaηıм aтé$Sé dσSтLaяıм aтé$тéη вéтéяL€я! γa Sηη’Lє γada SηSíiz … duяuмuмuzza |3aaк ćaяєSiiz … |3єηi γσямaa |3єηi кσLLa … σLaмaм SηSíiz !! Çσćuuм dü$üηмє, вiяaSćıк γaLaη a$к iςiη SöLєηєη $єγLєя! вhu düηhγa вσş qєLмi$iм вıяaкıη dσLu qidiм ßєηi üzєη hєя dєтaγdaη uηuтaяaк кuятuLuγσяuм ßhéη uмudLaяı ßσ$h кσωaηLaяa dσLduяuяuмммaćéмidiя aLdıqıм ηi$aηLaя ßhéη héя a$qda кéηdγмi ωuяuяuммм! Acaba buLurmusun bir Ben daha AtLadım bi köprüden yaLnızLığa KoLLarını açmış beni bekLiyordu son teseLLim UsuLca gittim yanına O an koLLarının arasındayken, Ona iLk defa ne kadar çok yakın oLduğumu söyLedim Onu çok özLediğimi "Bende seni" dedi öLüm! qit hayaLini al benden kaLk üstümDenn ruhun aqır geliyor qit hadi qit ruhuna qit kimsenin kalbinde yalan dolan yer edinmek istemiyorum sevmeyin benyy "istemiyorum" Ben meleq yüZLü şeyTan YalancıDüzen boZan Hep uçLarDa YaşaYanHayaTı UmurSaMayan Her Beklenenin ardından beklenenler gelir öyle değilmi sayamadım kaç sene oldu ? Hergünki gibi kalkıyorum yatağımdan Kırık dökük aynamın karşısına geçiyorum Ama aynadaki ben,Ben deilim Arkaya dönüp baktııımda, Yıkılan hayallerimle bitip giden kçk bi kız var* *hayaT béni yoruyosn? madem çok günah oyunu sen bozuosn ßen kücüq TörenLerin adamı oLmadım Hıc! allaH'ını cektim acının En Kücüq Yasını bıLırım! Simdi bi heykeL gibi Dimdiq Yarın ne oLur bıLınmez ! 3 GünLüq dunyada Hersey mı oLur asLında Hicßirseimsin! HoscakaL kapatamadıq maziden kaLan yaraLıı! yeni RenkLer yaraTamadıq Dunyanın Kırınden! __________________ [Uzak Dursun Ellerin Benden UZAK! Sakın Dokun(MA) İcim Yanıyor sen dokundukca!] ●๋:●๋:●๋: Ben [dur] dedıkce Sen [vurdun] bu yaralı kalbıme(!) √ Öyle kolay olmamalı YAR(!) aŞk Bu? Oyuncak mı Yar(!) __özéйTii àşkLà*__ |||||||||||||||||||||| Git artık! Suskunlugumun Katili, Kelepce vurma özgür düsüncelerime! |||||||||||||||||||||| Sakin arkana bakma, sakinnn Dedim ya, Kaldiramazsin dilimin pasakli küfürlerini! Simdi ebediyete kadar sus, "silindin" “Eksilen de siz ,eksilten de Değer biçtiğim halde değersizleşen de…” |||Alfabenin Tanımlayamadığı Üç Harf: A,Ş,K|||| gelişine bir fazla veriyorum üstü kalsın gidişinin…! Vakit sen zamanı şimdi sığmıyor kabına taşıyor sankisakin olsa da bu yürek Ne yazar, yasak değil miyim ben sana tuzak değil miyim ben sana Чοк οŁυρ gįτмєк іsτіояυм ßırâkıLdıkyâLnızdıkçocuktuk oyuncâqımızın éLindéyéniLdiksobéLéndik hâyâtın éLiyLé iÇimdéki asi kız isyanLarda Mazo$ist duyquLarı kaßarmıştır yiné ßaksana néfRét kusuyor qéCéyé Lanét édiyor hér doqan qüné Seversen Mutlu oLursun Derdin ya Anne, Yalanmıs Mutsuzum ve hala seviyorum YokLuqunda Aynalar Kesti Kücük Yüreqimi Yaqmur yaqdıHerkes yine kendi renqine boyandı __________________ aмa ηiє ihaηєт вσL єSaяєт кєSiη ηiє FєLaкєт qєLiякєη adı вiLє qєćмiσя ćєSaяєтiη Sєηi özLємєк dє qüzєL Sєηi Sєωмєк кadaя кєηdiηdєη ємiη dєqiLSєη Sєωмє вєηSiz мuтLuγSaη hєp öγLє кaL ! вηi déLi єтмє Sıηıяıмı aşaямм dσкuηSaLaя ağLićaк вi ςσćuк qiвiγм!! aηLadıм кi qєяiγє вaкмaмaк qєяєк! uηuт qєяςєкLєяİ dü$üη мaSaLLaяı!! вi Sη dü$тüη вi вєη тuтмadıq єLLєяiмiSdєη =( вiттi мiiİ SöLićєqLєяİη Sєη ωє qєяєqSiz тüм ćüмLєLєяİη кaLßiм єLLєяiм кdя кüςüüq diiiLкγ ! вu кızıη aqLı Fiqяγ Shηdє DûşŁєяîη єη qûzєŁîηî кєηdîм γâяâттıм, ßâşяσŁû dє ßєη кâρтıм Saηa σLaη ηєFяєтiм, Saaηa σLaη Sєωqiмdєη daha вüγüк Öмяüмü ωєяiяiм вiя тaтLı Sözüηє!! σLaηη qєяćєq SözLєя! Sєηdє qizLєηiяLєя diккaтiмi Çєкмєz кiмSє diккaт єdєяiм !$!мє qєLiяSє!! ßiяiSi haкédéя , кiмiSi кahяédéя ßiяiSi мahωédéя qüηLéя! éz-qéÇ кaSωéтi ! кiм вiLiя кaς aşıк вéηiм qiвidiякiм вiLiя кaς iηSaFSız Séη qiвidiя γiηé haγaтıη zσяLuкLaяıηa кaяşı γéк'iм вéη ηédéηSé hєp тєк'iм Hayat eN yakıN doStumDuRHep yaNımDa yüRüRBiR qüN beNi teRketSeKemikLeRim üzüNtüDeN cüRüR! FeRi kaCmı$ 2 qöZ biRbiRiNe saRıŞmı$ 2 titRek duDaktaN iBaRet suRatım! düNüm yaRıNımı soRquLamakTa BeNi seVmek iCiN pRoqRamLaNma devReLeRiNi yakaRım! iNsaN RaBBiN bebeqi HepSiNin t0pLamı 1 süRü qöRmesekte ba$ımızDa biR coBaN deR duRuR "YüRü"! VaRLıqımı taNımLamak aDıNa yeNi sıFatLaR yaRatebiLmeLiyim aCımasızCa qeLip qiDeN zamaNdaN qeRiye kaLaN saDeCe yaLnızLıkLaRımızdı ayNaLaRda buquLu yüzümü qöRemez oLdum |
|