Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kozmetik, Sağlık & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayak, deo, koltuk, ter, teroxin, önleyici

Deo Teroxin El & Ayak ve Koltuk Altı Ter Önleyici

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye’de milyonlarca kişi aşırı terleme problem yaşamaktadır Sizde onlardan biriyseniz ? Çözüm DEO TEROXIN…!!!!
İnsanlarla tokalaşmaktan çekiniyorum, ellerim sürekli terliyor, çizim yaparken elimin altına peçete koymam gerekiyor Ayaklarım sürekli terlediği için bir başkasının yanında ayakkabımı çıkartamıyorum, Gömleğimdeki ter izlerinden dolayı toplantılarda ceketimi çıkartmak istemiyorum Yıllardır açık ayakkabı giymek giymek isterim, terden dolayı giyemiyorum diyen sizlere… Terleme sorunlarınız için çözüm… DEO TEROXIN
DEO TEROXIN, özel formülü sayesinde ter bezi kanallarında mekanik engel oluşturup terin deri yüzeyine çıkmasını engelleyerek kullanıcılara uzun sureli ve etkili kuruluk sağlamaktadır Diğer ter önleyicilerden en önemli fardı budurDEO TEROXIN kullanımı çok kolay ve pratiktir; sadece gece yatmadan önce, temiz ve kuru bir bölgeye uygulanır Geceleri uygulanması çok önemlidir Sebebi ise ter bezleri geceleri aktif değildir
DEO TEROXIN etkili bir ter önleyicidir, başlangıç olarak her gece yatmadan önce kullanılmalıdır Etkisini ilk günden itibaren hissedeceksiniz Terlemenizi 3 – 4 gün içerisinde kesecektir Cilt yapınıza bağlı olarak farklılıklar gösterebilir
DEO TEROXIN kuruluk etkisini 30 güne kadar koruduğu gözlemlenmiştir Koltuk altı terlemeleriniz için kullanacağınız Deo Teroxin, el ve ayak terlemelerine öre daha çabuk sonuç vermektedirDEO TEROXIN’in ciddi bir yan etkisi olmamakla beraber, çok hafif kızarıklık, kaşınma olabilir Uygulamadan kısa süre sonra tamamen geçer
DEO TEROXIN özel spreyli şişesi sayesinde uzun süre yeterli olacak şekilde ekonomiktir
İçeriğinde ; Aluminium Chloride, Denature Alcohol, Deiyonize suSıkça Sorulan Sorular,
- Deo Teroxin ile deodorantların farkı nedir ?
Deodorantlar deride oluşan bakterileri öldürerek ter kokusunu gidermeye çalışır Deo Teroxin ise terlemeyi engelleyerek cildi kuru tutar- Deo teroxin ile birlikte deodorant kullanılırmı ?
Evet, Deo Teroxin kokusuzdur Deo Teroxinden sonra deodorant kullanabilirsiniz- Deo teroxin İle terlemeyi engellemek vücuduma zarar verirmi ?
Hayır, çünkü Deo Teroxin’i uyguladığınız bölgeden çıkamayan ter vücudun başka bir bölgeseinden çıkar yada idrar yolu ile atılır- Deo Teroxin hem bayanlar hem de Erkekler kullanabilir mi?
Evet, her iki cinsiyet de gönül rahatlığı ile kullanabilir- Deo teroxin kaç ml lik şişelerde satılmaktadır ?
50 ml’lik şişelerde satılmaktadır- Deo Teroxin ne kadar zaman yeterli olmaktadır ?
1 şişe ( 50 ml ) Deo Teroxin uzun süre kullanılabilecek ekonomik bir üründür 4 – 6 ay arasında kullanabilirsiniz Kullanıma bağlı değişkenlikler gösterebilirDEO TEROXIN Ürün takip sistemi nedir ? ; Deo Teroxin ürünlerimizi takip ediyoruz, dilerseniz sizlerde takip edebilirsiniz Sizlere gelecek her bir ürün kutusu üzerinde 12 haneli ( harflerden ve rakamlardan oluşan eşsiz ) ürün kimlik numarasını göreceksiniz Bu 12 haneli ürün kimlik numarasını wwwdeosorgucom sayfasından sorgulayabilir ve ürünün orjinalliğini test edebilirsiniz
Ürün kimlik numarası olmayan DEO TEROXIN’leri kullanmayınız
Bizler için en önemlisi SİZİN SAĞLIĞINIZ

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Kullanım Tipi : Bakım
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
47,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com