Bioenerji Nasil Keşfedilir? |
09-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bioenerji Nasil Keşfedilir?Rus halk bilimler akademisinde çalışan bioenerji uzmanı Alexsandrov şöyle diyor:birkaç sene önce çok sevdiğim babaannem gırtlak kanserine yakalanınca tüm tıbbı müdahaleler yetersiz kalmış, bir şeyler yapabileceğimi ve babaannemi kurtarabileceğime inandım”Giderek konsantrasyonum arttıVücudumla ve özellikle ellerimde müthiş bir sıcaklık yükselmeye başladıYanıma yaklaşanlar bu sıcaklığı fark ediyorlardıSon derece bilinçsiz olarak ama içimden geldiği gibi seanslara başladımHaftalar geçtikçe babaannemde değişiklikler gördümTekrar kilo almaya başladı, yüzü gülüyordu,doktora gittiğimde doktor hastanın tamamen iyileştiğini söylediİşte o an gücümü keşfettim ve konu üzerinde çalışmaya başladımAlexsandrova göre bioenerji,içimizde uyuyan güzeldirHer insan bioenerji gücünü içinde barındırıyorKişi farkında olmasa dahi, bioenerjiyi uygulayan insanın direk müdahalesi ile o enerjiyi harakete geçiriyor |
Bioenerji Nasil Keşfedilir? |
09-06-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bioenerji Nasil Keşfedilir?ByemonaR´isimli üyeden Alıntı Rus halk bilimler akademisinde çalışan bioenerji uzmanı Alexsandrov şöyle diyor:birkaç sene önce çok sevdiğim babaannem gırtlak kanserine yakalanınca tüm tıbbı müdahaleler yetersiz kalmış, bir şeyler yapabileceğimi ve babaannemi kurtarabileceğime inandım”Giderek konsantrasyonum arttıVücudumla ve özellikle ellerimde müthiş bir sıcaklık yükselmeye başladıYanıma yaklaşanlar bu sıcaklığı fark ediyorlardıSon derece bilinçsiz olarak ama içimden geldiği gibi seanslara başladımHaftalar geçtikçe babaannemde değişiklikler gördümTekrar kilo almaya başladı, yüzü gülüyordu,doktora gittiğimde doktor hastanın tamamen iyileştiğini söylediİşte o an gücümü keşfettim ve konu üzerinde çalışmaya başladımAlexsandrova göre bioenerji,içimizde uyuyan güzeldirHer insan bioenerji gücünü içinde barındırıyorKişi farkında olmasa dahi, bioenerjiyi uygulayan insanın direk müdahalesi ile o enerjiyi harakete geçiriyor parapsikolojik dersler için http://psikolog26sitemynetcom adresine bakınız |
|