![]() |
Xp Klasöründe Arka Plan Oluşturmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Klasöründe Arka Plan Oluşturmaknot defteri açın (word pad) deil sonra aşşağıdaki kodları yapıştırın sizin bilgisayarınıza göre deişicek bu '' '' tırnak içindekiler [{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}] iconarea_image="(buraya wallpaperiniz nerdeyse onu yazın tırnaklarda olucak)" iconarea_text=0x00000000 bir örnek wereyim [{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}] iconarea_image="D:817 Nature Wallpapers2 ![]() iconarea_text=0x00000000 Sadece '' '' tırnak içindekileri deiştirin ve sonra farklı kaydetden aynen şöyle kayıt edin (desktop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AGMEHMET in NOTu : Yazıları metin belgesine ekledim, 1 kb lik dosya buradan indirin http://rapidshare ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Klasöründe Arka Plan Oluşturmakşunu resimli anlatsan harika olur denedim olmadıemeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Klasöründe Arka Plan OluşturmakArkadaşım resimli olarak olmadıAma ben yaptım olduÇok dikkatli olmak lazımYorumun için saol!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Klasöründe Arka Plan Oluşturmakkopyalama yasağı var arkadaşım ne yapcaz ???????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Klasöründe Arka Plan OluşturmakYazıları metin belgesine ekledim, 1 kb lik dosya buradan indirin http://rapidsharecom/files/172447184/klasoertxt |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Klasöründe Arka Plan Oluşturmakolmadı nasıl yapcaz dha bi açıklamalı anlatırmısın ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Klasöründe Arka Plan OluşturmakBen En sonunda Yaptım oldu Ufakbir hata Baya Uğraştırdı beni Yapamadım Diyen Arkadaşlar Yaptığınız İşlemleri Görmeden bişey diyemem Önce -yeni metin belgesine ne yazdıgınızı-Nerde klasör oluşturduğunuzu-başlat çalıştıra ne yazdıgınısı-bunları resimli olarak görmeden bişey diyememdiyeceğim şu ben yaptım sonunda oldusaygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Klasöründe Arka Plan Oluşturmakeywallah canım kardeşim!!Ben de yaptım oldu ama arada ufak hatalar oluoMesela bazen resim görünmüo,veya sayfa açılmıo!!Dikkat etmemiz gereken hataları görmek ve düzeltmek! Yorumun için saol!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Klasöründe Arka Plan Oluşturmakİpucu: Resimlerinizin Boyutunu iyi Ayarlayın Şu Boyutlar Arasında Ayarlayın 900x600-900x700Photoshop Kullanmanızı Tavsiye Ederim Onda istediğin gibi Ayarlarsın Ben Resimlerimi Böyle Yapıyorum Aşağıdaki Örnek Resim Kılasöre Ğöre Hazırlanmış PNG formatında Bir örnek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Klasöründe Arka Plan OluşturmakPaylaşım için teşekkürler =) |
![]() |
![]() |