![]() |
Format Atarken Ntldr Eksik Uyarısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Format Atarken Ntldr Eksik Uyarısıarkadaşlar bende ntldr eksik hatası var ![]() ![]() format atarken c yi biçimlendirdi,kurulum yaparken hata verdi,tekrar kur dedi, tekrar kura geldim ama şimdi sürekli ntldr hatası veriyor ![]() pc yı onarmak ıcın f9 a basıyorum ama orada da aynı hatayı verıyor ![]() pc yi yeniden başlatmak için ctrl+alt+del diyor ![]() ne bilgisayarım normal açılıyor ne de format atabılıyorum sürekli kısır bir döngü içine düştü ![]() ![]() hdd den başlat dıyorum yıne olmuyor hep aynı hata ntldr eksık dıyor ne yapacağım format atamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Format Atarken Ntldr Eksik Uyarısıaynı sorun bendede var bırı yardımcı ola bılırmı format atamıyorum gelmıyor format ekranı ntldr eksik dıyıp duruyo flas bellekle bıle atmayı denedım olmadı ne yaptıysam olamadı bırı ılgılene bılırmı acaba |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Format Atarken Ntldr Eksik UyarısıBu konuya cevap yazdığınıza göre aynı yerlere mesaj yazmiyacağım, http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle hatanın çevirisini yapacak olursak, karşılığı: “ Önyükleme yapın ve önyükleme aygıtını seçin veya seçilen önyükleme aygıtına önyükleme medya(CD, DVD) aracı ekleyin ve bir tuşa basın dır ![]() ![]() Hatadan da anlaşılacağı üzere bilgisayarınız HDD’yi göremediği için başlatılmamaktadır ![]() 1) Öncelikle BIOS ayarlarınıza bakmanız doğru olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer zaten HDD seçili ise 2 ![]() ![]() ![]() 2) 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hatayı aldığınız sürece format atmanız da mümkün değildir ![]() ![]() ![]() ![]() bazı yazılar alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Format Atarken Ntldr Eksik UyarısıDonanımsal bir şey olduğu için her şeyden şüphelenmek lazım HDD’den çıkan kabloların uçlarını değiştirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Format Atarken Ntldr Eksik Uyarısıarkadaşlar bir şey sormak istiyorum Ben format atarken bilgisayarıma apex7dggsys diye bir sorunlar karşılaşıyorum dosya bulunamadı diyor ve formattan çıkıyor ne yapmam lazım bana acil bir çözüm lütfen????* |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Format Atarken Ntldr Eksik Uyarısıwindows cd in çiziktir |
![]() |
![]() |