|
|
Konu Araçları |
defteri, devre, dışı, görev, kayıt, yöneticisi |
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışı |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışıarkadaslar pc me vırus bulastı regedit ve gorev yonetısını devre dısı bıraktı bırcok program la denedım baktım ama ıse yaramıor format attım vırus d ye bulasmıs ordan tekrar bulastı yardım edersenız sevınırım sımdıden tskler |
10-25-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre DışıSorununuz sanırım ve anladığım kadarıyla ( hijack this te? ) Bu uzantıyı bulup silebilirsen sorun çözulur inşallah veya Tek tek ayıklamayı deneyin inşallah işinize yarar, http://wwwfrmsinsinet/spy-ve-viru-ve-silmehtml veya sisteme hakim iseniz bunu deneyin Başlat -- Run -- gpeditmsc Daha sonra gelen pencereden menülerden aşağıdaki yolu izleyin User Configuration ---Administrative Templates ------- System ----- Ctrl+Alt+Delete Options --------- Remove Task Manager Sağdaki kısımdan "Remove Task Manager" üzerine çift tıklayın ve seçeneklerden "Not Configured" yapın Bilgisayarı kapatın ve açın |
10-25-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre DışıBunuda arama motorundan buldum Görev Yöneticisi Devredışı Sorunu Sık Olmasada Bazen Karşımıza Çıkabilir Belki sizinde başınıza gelmiş olabilir Ctrl + Alt + Del tuşuna bastıgımızda karşımıza bir hata penceresi gelir “Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı” ibaresi gelir Peki budurumda ne yapmalıyız iki seçeneğiniz var 1 Yöntem Manual elle Düzelticez Başlat’dan Çalıştır’atıklayın Açılan pencereye Regedit yazın Tamam seçeneğine tıklayın Karşınıza Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresi açılacak Sol kısımdan HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> Curre ntVersion -> Policies -> system adımlarını takip ederek sağ tarafta bulunan disabletaskmgr anahtarınaçift tıklayın 1 olan değeri 0 olarak değiştiriyoruz bukadar 2 Yöntem ise bunlarla ugrasmak istemiyorsanız aşağıdaki register dosya ile kısa yoldan düzeltebilirsiniz DOWNLOAD Note : Regedite girdim ama deger sıfır olarak gorunuyor ama yinede görev yöneticisi acılmıyor diyenler olabilir bu durumda olanlar için bunu uygulasın; Regedit çalıştırın sol taraftan Bilgisayarım secegini secip Ctrl + F basın çıkan arama penceresine DisableTaskMgr yazıp arattırın bulunan anahtarları teker teker siliniz ALINTI YAPTIM |
10-25-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışıarkadaslar tskler ama hıc bırı bı ıse yaramıor gpeditmsc yok zaten home oldugu ıcın vırus tekrar bulastı napcam bılmıorum yardımcı olursanız cok sevınırım :( |
10-25-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre DışıBaşka yol gösterebilcek olan var mı acaba? |
10-25-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre DışıGörev Yöneticiniz Açılmıyor mu Gelin Çözelim wwwherseyfitrgg Hemen Uygulamaya Başlayın Başlat > Çalıştır > gpeditmsc (yazın) ve daha sonra aşağıdaki bölümde bulunan Kullanıcı Yapılandırması'na Tıklayın altta çıkacak olan 3 farklı klasörlerinden Biri olan ( Yönetim Şablonları )'na tıklayın ve Hemen en alt klasöründe bulunan ( Sistem ) sekmesine yanlızca 1 defa tıklayın Hemen Sağ Tarafta Bulunan Klasör ve Girdiler'den ( satır olarak " 3 " ve isim olarak " Ctrl+Alt+Del seçenekleri " ) çift tıklatın ve açılan İçerikte bulunan "Görev Yöneticisini Devre Kaldır" seçeneğine çift tıklayarak açılan pencere'de < etkin > olan seçeneği < yapılandırılmadı > veya < devre dışı > olarak işaretleyiniz ve uygula + tamam Deyip çıkınız Bu Yazıyı Tamamen herseyfitrgg Hazırlamıştır Hiçbir Yerden Alıntı Yapmaksızın wwwherseyfitrgg Katkılarıyla |
10-25-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre DışıRegedit ( Kayıt Düzenleyicisi ) Açılmıyor Mu Gelin Birlikte Çözelim wwwherseyfitrgg Hemen Uygulamaya Başlayın Başlat > Çalıştır > gpeditmsc (yazın) ve daha sonra aşağıdaki bölümde bulunan Kullanıcı Yapılandırmasını tıklayın altta çıkacak olan 3 farklı klasörlerinden Biri olan ( Yönetim Şablonları )'na Tıklayın ve Hemen en alt klasöründe bulunan ( Sistem ) sekmesine yanlızca 1 defa tıklayın Hemen Sağ Tarafta Bulunan Klasör ve Girdiler'den ( satır olarak " 14 " ve isim olarak " Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle " ) çift tıklayın ve açılan pencere'de Kayıt Defteri Düzenleme Araçlarına Erişimi Engelle < etkin > olan seçeneği < yapılandırılmadı > veya < devre dışı > olarak işaret leyiniz ve uygula + tamam Deyip çıkınız Bu Yazıyı Tamamen herseyfitrgg Hazırlamıştır Hiçbir Yerden Alıntı Yapmaksızın wwwherseyfitrgg Katkılarıyla |
10-25-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışıbeyler beyler ben yaptm bıle cok koly oldu |
10-25-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışısımdı beyler hmn anlatıyorum baslat>Çalıstır>gpeditmsc orada ortada olcak soldakı degıl ortadaki kullanıcıyapılandırması>YönetimŞablonlar ı>Sistem>o rdan>Ctrlalt del seçenekleri> görev yöneticisine çift tık ve devre dışı bırakın |
10-25-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışıgeç oldu ama olsn sımdı beyler hmn anlatıyorum baslat>Çalıstır>gpeditmsc orada ortada olcak soldakı degıl ortadaki kullanıcıyapılandırması>YönetimŞablonlar ı>Sistem>o rdan>Ctrlalt del seçenekleri> görev yöneticisine çift tık ve devre dışı bırakın |
10-25-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görev Yöneticisi Ve Kayıt Defteri Devre Dışıarkadaşlar benim gpeditmsc çalışmıyorvista kullanıyorum yardım ederseniz şimdiden teşekkürler Cevap: Görev Yöneticisi ve Kayıt defteri Devre dışı frmacil sayfa 2iki Cevap: Görev Yöneticisi ve Kayıt defteri Devre dışı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|