![]() |
Earmaster Pro - Mac Os X |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Earmaster Pro - Mac Os XEarMaster Pro - Mac OS X Kulak çalışması, müzikal kaliteyi, kendine güveni ve müziği sevmeyi geliştirir ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Programı innDirmek için sonraki sayfada "Eğer programın innDirilme işlemi başlamadıysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Programla birbiriyle etkileşimli piyano, telli çalgılar, perde ve çoklu seçeneği ekranda kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Standart özel ders; başlamak için en ideal yerdir ![]() ![]() Caz özel ders; ileri kullanıcılar içindir ![]() ![]() Özelleştirilmiş alıştırma ise tam olarak yapmak istediğiniz alıştırmalarda size yardımcı olur ![]() ![]() Müzik becerisi ve yeteneği müzikal kulağınıza bağlıdır ![]() Tüm müzisyen, vokalist, gitar, piyano, davul, flüt ya da diğer enstrümanları çalanlarının kulak gelişimine katkı sağlamaya yardımcı olabilen bir programdır ![]() Programın içinde 12 çalışma dersi vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Programın "çalışma durumu" penceresinde "Standart özel ders", "Caz özel ders", "özelleştirilmiş alıştırma" bölümlerinden birini seçerek çalışmaya başlayabilirsiniz ![]() Özelleştirilmiş alıştırma kurulumu içinde, yapmak istediğiniz alıştırma parçalarını kontrol edebilir, bunlar arasında seçim yapabilirsiniz ![]() ![]() Çalıştığınız dersleri CSV dosyası olarak kaydedebilirsiniz ![]() ![]() Tonları, aralıkları, major/minör tonları, ölçüleri, kısa ritim parçalarını daha iyi tanımak için iyi bir kulak eğitimine ihtiyacınız olabilir ![]() 12 çalışma alanı ise kısaca şöyle: # Aralık karşılaştırma: A ve B'de çalınan bir sesin aralığının hangisinin daha büyük olduğunu tanımayı öğretir ![]() # Aralık tanıma: Duyduğunuz bir aralığı tanımayı ve uyarlamayı öğretir ![]() # Şarkı söyleme aralığı: Çalınan bir şarkının söyleme aralığını öğretir ![]() # Ters dönmüş akort: Ters dönmüş bir akor duyduğunuzda onları tanımayı ve uyarlamayı öğretir ![]() # Akort dizileri: Ahenkli akortların sırasını tanımayı öğretir ![]() # Ölçü tanıma: Duyduğunuz bir gamı/tavrı uyarlamayı ve tanımayı öğretir ![]() # Ritim okuma: Ellerinizi çırparak bir ritmi okumayı öğretir ![]() # Ritim benzetme: Ellerinizi çırparak bir ritmi taklit etmeyi öğretir ![]() # Ritim dikte etme: Duyduğunuz ritimleri uyarlamayı öğretir ![]() # Ritim doğrulama: Ritmik ayrımı tanımayı ve ritim uyarlamayı bir çalma sırasında öğretir ![]() # Melodi dikte etme: Duyduğunuz bir melodiyi tanımayı öğretir ![]() Sürüm : 5 ![]() Boyut : 7 ![]() Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 21 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Mac OS X Üretici Firma : EarMaster ApS http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|