![]() |
Windows Media Player 11 Aero Black Skin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black SkinWindows Media Player 11 Aero Black Skin Nasıl yüklenir: açık replacer, ilk wmploc sürükle ![]() C:windowssystem32 pencerenin iç dll ![]() ![]() Düzenlenmiş penceredeki dll klasöründen wmploc sonra sürükle ![]() Basın enter sonra Y, ve tekrar içeriye gir Sonra ayrıl ![]() Şimdi Yükle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black Skinkardeş ellerine saglık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black Skinsaol kardeşş birazdaha çakık yaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black Skin''Nasıl yüklenir ?'' kısmından hiç birşey anlamadım Biraz daha açık yazarmısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black Skinsc0rpi0n_kiNq Nickli Üyeden Alıntı ''Nasıl yüklenir ?'' kısmından hiç birşey anlamadım ![]() rar içindeyse rardan çıkaracaksın C:windowssystem32 pencerenin iç dll ![]() ![]() Düzenlenmiş penceredeki dll klasöründen wmploc sonra sürükle ![]() Basın enter sonra Y, ve tekrar içeriye gir Sonra ayrıl ![]() , bunu demek istemiş arkadaş sanırım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black Skinkardeş bu skin ingilizce galiba ya Türkçeye çevriliyor mu? acil yardım ltfen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black Skincobrax18 Nickli Üyeden Alıntı kardeş bu skin ingilizce galiba ya Türkçeye çevriliyor mu? acil yardım ltfen eğer ingilizce ise bunun türkçeye çevrilmesi olmuyor galiba İndirdiyseniz bakın derim resme aldanmayın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black Skinaçıklamadan hiç bişey anlaşılmıyor maalesef |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black Skintmm da yani eee ne biliyim işte |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black Skinarkddasım anlamadık bis bşiişe adam gibi anlatsana temiz temiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black SkinOkumassan anlamassın tabi ki konuyu iyice incele takıldığın yerleri sor bize Cevap: Windows Media Player 11 Aero Black Skin frmacil sayfa 2iki Cevap: Windows Media Player 11 Aero Black Skin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Media Player 11 Aero Black SkinArkadaşlar bu güzel Skin(arayüz) dosyasıyla uğraşan kimsenin olmadığını görünce bende kolları sıvadım ve bu güzel arayüzü Türkçeleştirdim ![]() ![]() ![]() ![]() RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting RapidShare Linkimiz 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk önce vistamizer programımızı kuralım ![]() ![]() Sonrasında mevcut sürücü örnek:C/WINDOWS/System32 Klasörünü açıp içine vmploc ![]() ![]() ![]() detayları aşağıdaki gibidir ![]() Windows Dosya Koruması Windowsun düzgün çalışması içingereken dosyalartanınmayan sürümle değiştirilmiş ![]() ![]() Şimdi Windows XP Professional Service Pack 2CD öğenizi Diyalogtaki 3 seçenekten İptal'e basıyoruz Dosyaların özgün sürümünü seçtiniz ![]() ![]() Ardından yukarıdaki diyolog karşımıza çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VISTAMIZER(XP için Vista İmaj Programı) ------------------------- ------------------------- Tanitim :Çoğu kez, Windows XP ile gelen sıkıcı masaüstümüzden kurtulup daha değişik bir temaya sahip olmak isteriz ![]() ![]() ![]() ![]() İşte VistaMizer, tam da bu durumda imdadımıza yetişiyor ![]() ![]() VistaMizer, adından da anlaşılacağı üzere bir tema programı değil, tamamen XP ve 2003 tabanlı işletim sistemlerini yeni Vista görünümüne kavuşturmak için hazırlanmış bir paket yazılımı ![]() ![]() Program Türkçe bir arabirimle geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VistaMizer, kendi kullandığı dosyaların Windows Update sitesi tarafından güncellenebileceğini de hesaba katarak, bu durumu analiz edebilen ve gerekli yedeklemeler ile değişiklikleri herhangi bir dil destekli Windows içinde yapabilmeniz için gerekli 3 ![]() ![]() ![]() Ayrıntılı Özellikler : Çoklu dil desteği (Türkçe de destekleniyor) Windows XP, Media Center ve 2003 işletim sistemleri desteği Orjinal sistem dosyalarının üzerine direkt olarak eklenmesi sayesinde kaynak tüketimini en aza indirebilme özelliği Düzenlenecek dosyaları ve işletim sistemi yazılımlarını tek tek seçebilme esnekliği 3 ![]() ![]() ![]() Herhangi bir sorun ile karşılaşılmaması için, henüz yükleme ekranındayken otomatik olarak sistem uyumluluğu taraması özelliği Kaldırma işlemi dahilinde orjinal dosyaları tamamen geri getirebilme desteği Windows güncellemelerini, gerek yedeklenmiş orjinal dosyalara, gerekse de değiştirilmiş VistaMizer dosyalarına başarıyla bütünleştirebilme desteği ISO dosyası hazırlama şeklinde, geri kaldırımsız sistem dosyalarını tamamen yazabilme desteği (Bu seçenek kurulumun hemen başında karşımıza çıkıyor, ancak bu şekilde olan kurulumu biz kullanıcılarımıza önermiyoruz) Editörden program Hakkında Bazı Uyarılar : VistaMizer, gerçekten de yaptığı işin hakkını veren bir yazılım ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak, özellikle programın kurulumunda dikkat etmeniz gereken bazı aşamalar bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonuçta, VistaMizer ve yanında gelen küçük yazılımcıklar ile tamamen bir Vista görünümü ve hatta birçok yeni özelliğine sahip olma imkanınız bulunuyor ![]() ![]() ![]() Vistamizer 2 ![]() ![]() RapidShare: Easy Filehosting Vistamizer (2 ![]() ![]() ![]() VistaMizer Download - Softpedia VistaMizer 2 ![]() ![]() VistaMizer (+Expansion Pack) 3 ![]() ![]() ![]() VistaMizer (+Expansion Pack) Download - Softpedia ![]() Sömürün arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|