![]() |
R-Crypto 1.5 Yapı 3336 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() R-Crypto 1.5 Yapı 3336R-Crypto 1 ![]() Kapladığı Alan: 2 ![]() Kullanım Hakkı: Ücretsiz (Freeware Bedava) Lisan: Ing İşletim Platformu: Windows 2000/2003/XP/Vista/7 Üretici Şirket: R-tools Technology Inc R-Crypto, masaüstü, dizüstü bilgisayar ve çıkarılabilir veri depolama aygıtlarında bulunan kişisel verileri şifreleyip korumayı amaçlayan, kullanımı basit bir disk şifreleme Yazılımıdır ![]() Program verileri korumak için sanal şifreli diskler (sanal şifreli veri depolama aygıtları) oluşturur ![]() ![]() ![]() ![]() bütün verileri şifrelenmiş sanal diskte konteyner dosya (kapsayıcı dosya) şeklinde saklayabilir ve şifreli sanal diski bir sabit disk gibi kullanıp dosya kaydedebilirsiniz (USB disk, CD/DVD ya da diğer ortamlar) ![]() Program verileri sanal diskte Microsoft Windows işletim Platformu şifreleme alt yapısı kullanarak şifreler ![]() ![]() Özellikler: bütün yapılacak işler R-Crypto yönetim panelinden gerçekleştirilir ![]() Şifreli sanal diskler sihirbaz arayüz sayesinde daha basit oluşturulur ![]() Çok kullanılan bağlı sanal diskler listelenir ![]() Otomatik olarak bağlı şifrelenmiş sanal disk listesi ayarlanabilir ![]() Şifrelenmiş disklerin boyutu ayarlanabilir ![]() Sistem tepsisinden (saatin yanı) kolayca erişilebilir ![]() Salt okunur olarak şifrelenmiş diskler bağlanabilir ![]() Diskler ayrı ayrı yapılandırılabilir ![]() Şifrelenmiş diskler güvenle temizlenebilir ![]() Konteyner dosya yeniden yazma ve silmeye karşı şifrelenebilir ![]() Çeşitli sistem uygulamalarını (disk birleştirme gibi) destekler ![]() Windows 2000 ve üzerini destekler ![]() Program ev kullanıcıları için ücretsizdir ![]() Ücretsiz kullanım hakkında: Kayıt olmazsanız 30 gün kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() R-Crypto 1 ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|