![]() |
Kelaynak İşletim Sistemi 0.9 Alpha |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kelaynak İşletim Sistemi 0.9 AlphaKelaynak İşletim Sistemi 0 ![]() Kelaynak, MetinTab işletim sisteminin grafik arayüzlü halidir ![]() ![]() ![]() Bu sürüm İngilizce versiyonuyla Alpha olarak geliştiricilerin önüne sunulmuştur ![]() ![]() Kelaynak Kernel, Portatiftir (USB disk uyumlu) ![]() Çevrimiçi olduğu için dosyalar internette saklanır ![]() Ofis uygulamaları ve pencereli bir grafik arayüzüne sahip WOS (Web Operating System) çevrimiçi işletim sistemleriyler çalışır ![]() ![]() Teknik Bilgiler Programın çalışma mantığı şöyle: Program açıldığında Windows işletim sistemi Kernel'ini arkaplana alır (bekleme modu) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerekenler 1024 KB/sn ethernet bağlantılı DSL bağlantı önerilir ![]() ![]() ![]() Internet Explorer 7 ![]() ![]() Windows XP bekleme modu destekli bilgisayara yüklenmiş işletim sistemi önerilir ![]() İşlemci ve RAM önemli olmadığı için WOS'lar tercih edilir ![]() Bekleme modlu Windows XP ve öncesi ve IE7'de çalışır ama istenen performans gösterilemeyebilir ![]() Kelaynak Kernel'i varsayılan işletim sistemi yapmak için Kelaynak Kernel1 ![]() Başlat > Tüm Programlar > Başlangıç klasörüne çift tıklayın (direkt taşırsanız kısayol kopyalanır), Kelaynak Kernel1 ![]() ![]() Sürüm : 0 ![]() http://fwt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|