|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, easy, kurtarma, professional, recovery, resimli, veri |
![]() |
Easy Recovery Professional (Veri Kurtarma Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Easy Recovery Professional (Veri Kurtarma Resimli Anlatım)Easy Recovery Professional (veri Kurtarma Resimli anlatım) Tanıtım: EasyRecovery uzun zamandır hizmet veren bir veri kurtarma programıdır ![]() Bu programın amacı; Geri Dönüşüm Kutusu’ndan silinmiş dosyaları bulup onları kurtarmaktır ![]() Örneğin, size lazım olmayacağını düşündüğünüz bir dosyayı Geri Dönüşüm Kutusu’na gönderdiniz ![]() Ama sonradan bu dosyaya acilen ihtiyacınız oldu ![]() İşte böyle durumlarda EasyRecovery devreye giriyor ve dosyalarınızı kurtarıyor ![]() Program, dosyaları kurtarmak için ilk olarak sürücülerde tarama yapıyor ve bulduğu dosyaları farklı farklı bölümlere ayırıyor ![]() Bu bölümlerin herhangi birinde de sildiğiniz dosya ve dosyaları bulabiliyorsunuz HDD mi formatladığımda çok yıkılmıştım ama şu programı deneyim dedim ![]() Ve ½ taratmayla beni kurtardı ve şu an çok mutluyum ![]() İnşallah faydalı olur dosyalarım silindi diye hiç üzülmeyi artık ![]() Diğer piyasada bulunan programlar hikâye fasa fiso en iyi en sağlam program bunu ben gördüm ve yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Easy Recovery Professional (Veri Kurtarma Resimli Anlatım)Yaabenim ekran kitleniyo ama pc degil kurtasrmsa ekranın da hic biyere tıklayamıyom dosyaları tarı tarıyo sonra bulduklarını göstermiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Easy Recovery Professional (Veri Kurtarma Resimli Anlatım)Sorun ekran kartından olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem hatası olacağını sanmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Türk üsülü çare format atmayı deneyin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Easy Recovery Professional (Veri Kurtarma Resimli Anlatım)sağolunnnnn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|