![]() |
Win98 Boot Disk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Win98 Boot DiskWin98 Boot Disk Bilgisayarınızda format atmak istediğinizde NTFS sisteminin oluşturduğu başlangıç disketinden bir şey anlamıyorsanız size FAT sisteminin başlangıç disketini sunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() MS-DOS Nedir? MS-DOS (MicroSoft Disk Operating System), Microsoft firmasının geliştirdiği bir DOS sistemidir ![]() Disk Operating System (kısaca DOS) bilgisayarlar için ufak ve basit bir işletim sistemi türü olup, ana görevi disket ve sabit disk gibi saklama ortamlarının yönetimidir ![]() ![]() ![]() ![]() Programın Kullanımı: Yazılımı bilgisayarınıza indirdikten sonra disket sürücünüze boş bir disket takıyorsunuz ve programı açarak programın üzerinde işaretlenmiş bölümlerden hiçbirini değiştirmeden "OK" tuşuna basıyorsunuz ![]() ![]() ![]() indireceğiniz program belirlenen işletim sistemlerinin tümünde çalışmaktadır ancak oluşturacağınız başlangıç disketi her sistemde çalışmaz ![]() ![]() Sürüm : 98 SE Boyut : 843 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP Üretici Firma : Microsoft Corporation http://music ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|