|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akıllı, bankası, eğitim, kurumu, otomasyonu, özel |
![]() |
Akıllı Eğitim Bankası Özel Eğitim Kurumu Otomasyonu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akıllı Eğitim Bankası Özel Eğitim Kurumu OtomasyonuAkıllı Eğitim Bankası Özel Eğitim Kurumu Otomasyonu Sürüm : 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Üreticiden : Akıllı Eğitim Bankası, özel eğitim sektöründe faaliyet gösteren tüm kurumların işlemlerini bilgisayar ortamında hızlı ve hatasız olarak gerçekleştirebilmeleri için, ÇOCUK ALEMİ™, tarafından geliştirilmiş ve sektördeki tüm resmi süreçleri, özel detayları dikkate alarak, kullanım kolaylığını ön plana alarak dizayn edilmiş bir bilgisayar programdır ![]() Öncelikle program özel eğitim merkezi sahibi, mevzuatı iyi bilen ve sürekli takip eden uzmanlar tarafından geliştirilmiştir ![]() Özellikleri : Kullanımı çok kolaydır ![]() ![]() Karmaşık menüler ve butonlar değil sade bir arayüz görürsünüz ![]() ![]() Program kurumunuzda adeta bir müfettiş gibi çalışarak sizi denetlemelere her an hazır tutar ![]() Programı geliştirenler sektör içinden oldukları için gelişmeleri sürekli takip etmekte ve bu gelişmeleri programa çok hızlı bir şekilde yansıtmaktadırlar ![]() Programın her türlü eğitimi ve satış sonrası desteği mevcuttur ![]() Ayrıca ; TC kimlik numarası sorgulama Ms excel'e liste alabilme Çok hızlı çalışan listeleme Akıllı uyarı sistemi ile sürekli desteklenirsiniz http://frmsinsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|