![]() |
Laf Nasıl Değiştirilir? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Laf Nasıl Değiştirilir?![]() Günlerden Pazar,ılık ve güneşli bir gün ![]() ![]() ![]() Keyifli bir kahvaltı yapıp sokağa çıkıyorum ![]() ![]() Herşey benimle birlikte bayram yapıyor sanki ![]() ![]() ![]() -Amcana selam söyle,diyorum ![]() ![]() -Amcam 4 ay önce öldü,diyor ![]() ![]() Bir anda bütün neşemi kaybedip kanımın beynime çıktığını hissediyor,fakat bu arada amcasının cenazesine bile gittiğimi bile hatırlıyorum ![]() Genç,bana "bunamış"falan dememeli ![]() ![]() -Öldüğünü biliyorum canım,diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı,herhalde ilk defa karşılaştığı bu selam şekli karşısında ister istemez"baş üstüne"deyip ayrılıyor ![]() ![]() Her Pazar olduğu gibi teyzemin evine uğrayacağım ![]() ![]() ![]() -Dün akşam çarpıntım vardı,diyor ![]() ![]() -Allah hepimizegöstersin,diyorum ![]() ![]() Teyzem,sözlerimin tesiriyle donup kalmışken,birdenişin farkına varıyorum ![]() ![]() -Teyzeciğim yanlış anlama,diye lafı çeviriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() -Haklısın yavrum,haklısın,diyor ![]() ![]() ![]() Pazar keyfim henüz tamamlanmamış ![]() -Kolay gelsin,diyorum ![]() Adam 2 metrelik boyuyla doğrulup tepemde solurken: -Ne düğünü be adam, diye kükrüyor ![]() Bir anda yumruk yemiş gibi olup kanımın tekrar beynime çıktığını hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kestirme bir cevap araken,bir yandanda fakir fukaraya adaklar adıyor ve sonunda: -Yanlış anladın be ağabeyciğim,diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediklerim adamın aklına yatmış olmalı ki,birkaç saniye düşünüp: -Kusura bakma arkadaşım,diyor ![]() ![]() ![]() Yeniden dünyaya gelmiş gibi Allah'a şükrediyorum ![]() -Geveze adam,diye söyleniyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Cüneyt suavi
Kaynak: Kırk gram tebessüm kitabından
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|